star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 233 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 711 m²

    telek

Vételár:

148,2 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 233 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 711 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 233m²


Ár:

148 200 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KOMPAKT, NAGY ALAPTERÜLETŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ !Mosonmagyaróvár frekventált lakóparkjában,a Duna lakóparkban, impozáns családi házak környezetében, ELADÓ egy 2008-as építésű, 711 nm telken álló, 233 nm bruttó alapterületű, nappali+5 szobás, kétszintes, dupla-garázsos, téglaépítésű, önálló családi ház. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a frekventált helyen lévő, mégis csendes környéken lévő ingatlant, kérem keressen a +36203994363 számon, akár hétvégén is.HÁZ:A családi ház 711 nm-es telken épült. A falazat 30 cm-es porotherm téglából készült, 15 cm-es hőszigeteléssel, barna színű hornyolt cserépfedéssel.A klimatizált, pozitív kisugárzású családi ház földszinti helyiségei: előszoba, vendég wc, külön bejárattal rendelkező dolgozószoba, hatalmas nappali, konyha , étkező, lépcső alatti tárolóhelyiség, háztartási helyiség. Az automatikus kapuval ellátott dupla-garázsból közvetlen bejárás nyílik a földszinti lakótérbe. A keleti fekvésű nappaliból nyílik a 42 nm-es fedett terasz. Az emeleti részen , a mintegy 70 nm-es területen, 2 db keleti fekvésű gyerekszoba található, egy folyosóról nyíló fürdőszoba, további hálószoba gardrób helyiséggel valamint egy nyugati fekvésű szoba valamint egy 2. fürdőszoba káddal és zuhanyzóval is felszerelve.Az ingatlan fűtését saját gázkazán szolgáltatja, mindkét szinten padlófűtéssel, de alternatív megoldásként az emeleti szobákban és a fürdőkben infrapanel megoldás is rendelkezésre áll.A nyílászárók az alsó szinten műanyagok, az emeleten Velux tetőtéri fa ablakok sötétítő rolókkal. A burkolatok járólapok és szőnyegpadló.Rendkívül energiatakarékos ingatlanról van szó, hiszen egy 30 db-os napelem-rendszer helyezkedik el a tetőn, ezáltal az áramköltség gyakorlatilag "nulla" sőtt a fűtési költségeket is jelentősen csökkenti.További energiacsökkentő tényező a családi ház LED-világítási rendszer is.A tulajdonosok kreativitását tükrözi, a hangulatosan kialakított kert, gondozott pázsittal, intim jelleget adó magas tujákkal, fenyőkkel, fúrt kúttal, kétkörös öntözőrendszerrel felszerelve.Az automatikus kapu előtti részen két autó parkolására alkalmas térkövezett parkolóhely áll rendelkezésre.KÖRNYÉKA családi ház Mosonmagyaróvár dinamikusan fejlődő lakóparkjában áll, igen exkluzív, gyönyörű családi házak szomszédságában. A nyugodt és csendes kertvárosi környék kiválóan alkalmas kisgyermekes családoknak, ahol szívesen ápolnak még jószomszédi viszonyt egymással az emberek. Nem messze fekszik a csodás Wittman-park is, mely szintén sokféle gazdag programot kínál. Pár percnyi kerékpározással vagy autózással a mindennapi élethez szükséges infrastrukturális létesítmények, mint óvoda, iskola, üzletek, posta is könnyen elérhetők.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550917


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550917

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 233 m², míg a hozzá tartozó teleké 711 m². További jellemzői: az építés éve 2008. A családi ház ára 148,2 millió Ft, négyzetméter ára 636 052 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.