star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 255 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

148 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 255 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 255m²


Ár:

148 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

NAGY ALAPTERÜLETŰ, KÜLÖNLEGES HANGULATÚ CSALÁDI HÁZ ELADÓ A LAJTA LAKÓPARKBAN !Mosonmagyaróvár frekventált lakóparkjában, a Lajta lakóparkban, értékes saroktelken, impozáns családi házak környezetében, ELADÓ egy 2001 ben épült, 740 nm telken álló, nettó 255 nm alapterületű, kétszintes, nappali+8 szobás, szintenként 2 fürdővel és wc-vel ellátott, dupla-garázsos, téglaépítésű, önálló családi ház. Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a frekventált helyen lévő, mégis csendes környéken lévő ingatlant, kérem keressen a +36203994363 számon, akár hétvégén is.HÁZ:A családi ház 740 nm-es telken épült. A falazat 30 cm-es porotherm téglából készült, 15 cm-es hőszigeteléssel, vörös színű hornyolt cserépfedéssel.A klimatizált, pozitív kisugárzású családi ház földszinti helyiségei nettó közel 110 nm-en: előszoba, külön bejárattal rendelkező vendég hálószoba , vendég fürdőszobával és külön wc-vel, külön bejárattal rendelkező dolgozószoba, hatalmas nappali, konyha , étkező, háztartási helyiség illetve még egy hálószoba, egy második fürdőszoba és külön wc.Az automatikus kapuval ellátott dupla-garázsból közvetlen bejárás nyílik a földszinti lakótérbe. A dél-keleti fekvésű nappaliból nyílik a részben fedett, összesen kb.56 nm-es terasz.Az emeleti részen , a mintegy 146 nm-es területen, 1 nagy alapterületű hálószoba, fürdő, wc és egy gardrobe található és további 4 helyiség, mely gyerekszobaként, infraszaunás fittnesz- szobaként , és egy billiárdszobaként lett berendezve továbbá egy második fürdőszoba és még egy külön wc kapott itt helyet.Az ingatlan fűtését saját gázkazán szolgáltatja, mindkét szinten radiátoros hőleadással, de alternatív megoldásként a nappaliban egy vaskályha is besegíthet a fűtésbe , ami hangulatos, kellemes meleget ad a téli hónapokban..A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel és szúnyoghálóval . A burkolatok járólapok és laminált parketta.A nagy alapterület ellenére viszonylag kedvezőek a ház energiaköltségei ( gáz, villany víz) , megközelítőleg 75000 HUF/ hó.A ház egyik legszebb része a tulajdonosok kreativitását tükröző, a hangulatosan kialakított, mediterrán hatású kert , csodaszép és különleges pálmákkal beültetve, gondozott pázsittal, intim jelleget adó magas tujákkal, fenyőkkel, fúrt kúttal, öntözőrendszerrel felszerelve.Az automatikus garázskapu előtti részen két-három autó parkolására alkalmas térkövezett parkolóhely áll rendelkezésre.KÖRNYÉK:A Lajta lakópark Mosonmagyaróvár egyik legszebb családi házas övezete, melyet a Malom-ági Lajta és a Lajta fog közre, s ahol csendes, nyugodt környék fogadja az itt lakókat. Közel a vízhez , de nem messze a legfontosabb infrastrukturális helyektől sem, a közelben bevásárlóközpont, óvoda , iskola is található. Ha természetközelségre , reggel madárcsicsergésre és este békakuruttyolásra vágyik és egy olyan környéken akar lakni, ahol a gyerekek még az utcán játszhatnak, válassza a Lajta lakóparkot és ezt a szép, igényesen kialakított családi házat .


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590171


Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590171

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 255 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: az építés éve 2001. A családi ház ára 148 millió Ft, négyzetméter ára 580 392 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajtahome Ingatlan-tanácsadó iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590171. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.