star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonszentmiklós

  • 151 m²

    alapterület

Vételár:

69,89 millió Ft

Eladó ház Mosonszentmiklós

  • 151 m² alapterület

  • Eladó ház Mosonszentmiklós

  • 151m²


Ár:

69 890 000 Ft

Szintek
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 218
Teremtse meg harmonikus mindennapját családjának vagy tegye meg a kezdő lépést családalapítás felé. Mosonszentmiklós csendes, nyugodt utcájában, 442 m2-es telken helyezkedik el az általunk eladásra kínált 116 m2-es családi ház. Esztétikus megjelenés, gondos tervezéssel megálmodott kiváló elosztású ház, praktikus térkihasználással.

A földszint elrendezése a következő: a bejárati ajtón belépve az előszobában találjuk magunkat, amelyből egy háztartási helyiség nyílik wc-vel ellátva. Az előszoba folyosója elvezet az étkezővel és a nappalival egybeolvadó amerikai konyhához, melyhez tartozik egy kamra is. Továbbá a nappaliból nyílik a földszinten található első számú hálószoba.
A lépcsőn tovább haladva felérünk az első szintre ahol található két nagy méretű hálószoba, gardróbszoba, egy fürdőszoba és külön álló mellékhelyiség. Az ingatlan minőségi anyagokból, referenciákkal rendelkező, megbízható vállalkozó kivitelezésével készül.

Fűtéséről egy kondenzációs gázkazán gondoskodik, padlófűtés hőleadással és klímafűtéssel-hűtéssel. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel. Az ár tartalmazza a telek árát + a kulcsrakész felépítmény árát.

Fontos megemlíteni, hogy a hirdetésben szereplő ár tájékoztató jellegű. Igény esetén a tervtől megbeszélés alapján el lehet térni, ebben az esetben az ár változik. Kínálatunkban négy telken eladó különböző méretben - négyféle típusházból is kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ház típusát.

Az ingatlan várható átadása a szerződéskötéstől számított 12 hónap.

Bővebb információért kérem hívjon a megadott telefonszámon 06205904145 vagy írjon e-mailt a westsidecredit@gmail.com címre. Irodánk díjmentes hitelügyintézésben is áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Mosonszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6514153


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,89 millió Ft, négyzetméter ára 462 848 Ft, ami a mosonszentmiklósi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant West Side Hitel és Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514153. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.