star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyatád

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó ház Nagyatád

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó ház Nagyatád

  • 58m²


Ár:

16 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:


A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja NAGYATÁDI CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált NAGYATÁDI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

Eladó Tágas Családi és Üzleti Ingatlan Nagyatád Szívében

Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Nagyatád városközpontjában, ahol üzleti és lakóterület találkozik egy 58 m²-es családi házban. Az ingatlan két részre oszlik: az egyik felében egy sok lehetőséget magában rejtő üzlethelyiség található, míg a másik fele kellemes lakóterületként szolgál egy hálószobával, konyhával, fürdőszobával és előtérrel.

Az ingatlan ideális választás számos szolgáltatási tevékenységhez, tökéletes választás lehet fodrászatnak, kozmetikai szalonoknak, esetleg masszázs stúdiónak. A 824 m²-es kert (amely osztatlan közös), valamint a bevezetett víz-, áram- és gázellátás további kényelmet és lehetőségeket nyújtanak.

Belvárosi elhelyezkedés és a saját parkoló található a ház előtt.
Képzelje el üzletét ebben a forgalmas, mégis békés környezetben!

Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált családi ház Nagyatádon vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.
Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Közlekedő
1.5m²
Fürdőszoba
2m²
Szoba
18m²
Konyha
10m²
Szoba
6m²
Közlekedő
4.5m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Nagyatád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596555


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596555


Az általad megtekintett eladó nagyatádi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 284 483 Ft, ami a nagyatádi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Berendiás Judit referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyatád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.