star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagybaracska

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 729 m²

    telek

Vételár:

15,89 millió Ft

Eladó ház Nagybaracska

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 729 m² telek

  • Eladó ház Nagybaracska

  • 89m²


Ár:

15 890 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nagybaracskán, azonnal költözhető családi házat kínálunk megvételre. Három szoba, étkező, konyha, fürdő, külön wc és tároló található az épületben. Az ingatlan az 1950-es években épült, vegyes falazatú, viszont felújított, jól karbantartott. Rendelkezik még külső tárolóhelyiséggel, ami egy családi háznál rendkívül hasznos. 1700m2-es telek tartozik hozzá, mely magába foglalja a jól kihasználható kertet. A településen megtalálunk minden szociális létesítményt, ami a segítségünkre van a hétköznapokban. A Dávodi gyógyfürdő 8km, a legközelebbi nagyváros Baja, 15km távolságra található.
A finanszírozáshoz teljeskörű ügyintézést tudunk biztosítani. A Fundamenta Ingatlan Extra lehetőségével még kedvezőbb lehetőséget biztosítunk Önnek.
Kérdésekkel elérhető vagyok: Papp Zsolt Fundamenta Személyi Bankár és Ingatlanközvetítő.


Elhelyezkedés

Nagybaracska


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637567


+36 30

Ingatlannet kód: NET6637567

Az általad megtekintett eladó nagybaracskai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 729 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 15,89 millió Ft, négyzetméter ára 178 539 Ft, ami a nagybaracskai átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637567. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagybaracska ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.