star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyberény

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 838 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Nagyberény

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 838 m² telek

  • Eladó ház Nagyberény

  • 125m²


Ár:

75 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra ezt a nyugodt helyen fekvő NAGYBERÉNYI CSALÁDI HÁZAT, 16 km-re a BALATONTÓL!
2016-ban egy apró 25 nm-es vályog házrészhez épült hozzá 30 cm vastag téglából további 100 nm lakrész, amely magába foglalja az amerikai konyhás nappalit és az emeletet. A felújítás során kiváló minőségű építőanyagok kerültek kiválasztásra. Az aljzat javarészt márvány burkolattal borított, a hálószobákban pedig padlóburkolat van. Dupla rétegű műanyag nyílászárók került beépítésre. A tető kiváló minőségű betoncseréppel borított. A fürdőszobák falain kerámia burkolat található. A nappali FabroStone faliburkolattal díszített.

Kiváló állapotú 5 szobás, emeletes épület. 1838 nm telken 125 nm alapterületű ház került kialakításra. A házban 2 db kályha felel a fűtésért, illetve az emeleti teraszos hálószobában hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. A melegvízellátásért villanybojler felel. A házhoz 2 db járólappal burkolt nagy terasz is tartozik. A földszinti terasz fedett, csatornázott. Az emeleti terasznak szép, természetre néző kilátása van. A telek 1838 nm-es, alkalmas kertészkedésre, gazdálkodásra egyaránt de ki is adható művelésre.

Nyugodt, csendes környezetben található az ingatlan. Kiválóan alkalmas lakóháznak vagy nyaralónak. Előző tulajdonosai szép rendben tartották a házat. Évente csak 1-1,5 hónapot volt használva.
A háztól a Balatonpart autóval 20 perc alatt elérhető.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált NAGYBERÉNYI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Nagyberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574589


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574589

Az általad megtekintett eladó nagyberényi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 838 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a nagyberényi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574589. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.