star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagycenk

  • 95 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 462 m²

    telek

Vételár:

82,9 millió Ft

Eladó ház Nagycenk

  • 95 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 462 m² telek

  • Eladó ház Nagycenk

  • 95m²


Ár:

82 900 000 Ft

Építés éve
2013
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ha vidéki nyugalomra vágyik, mégis közel kíván lenni a városi élethez, akkor ez a megfelelő lokáció Önnek!

A HÁZ:
Nagycenk forgalomtól mentes, csendes részén eladó egy 462 m²-es telken elhelyezkedő, 2013-ban épült családi ház, amely folyamatosan karbantartott, 2 szintes, 95 m² alapterületű, 15 m² -es terasszal, kertkapcsolattal, kialakítása szerint 4 hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, 2 fürdőszobából áll. Az ingatlanhoz 2 állásos, nyílt felszíni fedett autóbeálló is tartozik. Az épület nyílászárói hőszigetelt műanyag ablakok, műanyag redőnnyel és rovarhálóval felszereltek.
A fűtésről az emeleten elhelyezett Vaillant típusú kombi gázkazán gondoskodik. A nyári hőséget a nappaliban elhelyezett split klíma enyhíti. A tégla szerkezetű ház 10 cm-es hőszigeteléssel ellátott. A zárt kert biztonságos kikapcsolódást nyújt a ház tulajdonosainak.

FÖLDSZINT:
Ez a szint a családról szól. Az amerikai konyhás nappali tágas közösségi tér, nagy ablakokkal, amelyeken árad be a napfény, közvetlen terasz és kertkapcsolattal. A földszinten még 2 hálószoba, fürdőszoba, és 2 tároló is helyet kapott.
Ezen a szinten egy nagy család is kényelmesen elfér. Nincs más teendő, csak élvezni a mindennapokat.

EMELET:
Az elvonulás helyszíne. Az épület formájából adódóan részben tetőtéri, de minden szoba teljesen használható. Itt szintén 2 hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

A TELEPÜLÉS:
Nagycenk Soprontól 12 km távolságra található, a településen áthaladó 84-es, 85-ös főutak és az M85 autóút gyors elérhetőséget biztosít a városban vagy Ausztriában ingázók részére.
A településen élénk és sokszínű kulturális élet, aktívan tevékenykedő civil szervezetek, vendéglátó és vendégváró helyek, szállások várják az idelátogatókat.

További részletekért, megtekintésért várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Közlekedő
4m²
Szoba
10m²
Szoba
12m²
Szoba
10m²
Fürdőszoba
5m²
Közlekedő
7m²
Szoba
10m²

Elhelyezkedés

Nagycenk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606826


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6606826

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagycenki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 462 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 82,9 millió Ft, négyzetméter ára 872 632 Ft, ami a nagycenki átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606826. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagycenk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.