star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyhajmás

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 577 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Nagyhajmás

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 577 m² telek

  • Eladó ház Nagyhajmás

  • 76m²


Ár:

18 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vegye igénybe az akár 15 millió forintos falusi CSOK támogatást erre a házra!

Eladó a csodás dombok, völgyek ölelésében Nagyhajmáson, Dombóvártól 20 percnyi távolságra egy összközműves, felújított, 3 szobás, konyha +étkezős családi ház.
A ház jó állapotú, a tető átrakásra került pár éve, villanyvezeték, vízvezetékek cserélve lettek, valamint a fürdőszoba is tavaly lett felújítva. A házban a fűtés fatüzelésű kazánnal megoldott. A ingatlanhoz tartozik még egy melléképület, amiben egy mosókonyha, egy buli helyiség, egy füstölő és egy nyári konyha is helyet kapott. Az épület ipari árammal is rendelkezik.
A ház előtt fedett autóbeálló és egy kis gyümölcsös is található, de a melléképület mögött egy 4577 nm-es sík akácos és szántó is hozzá tartozik.

A községtől 25 percnyi utazással elérhető a Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő és 15 percnyire tőle a másik irányba, a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikalon .
A további látnivalókat a környéken, megtalálja az alábbi honlapon... https://nagyhajmas.kornyeke.hu/latnivalok-programok

Referencia szám: HZ093058


Elhelyezkedés

Nagyhajmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607350


+36 20

Ingatlannet kód: NET6607350

Az általad megtekintett eladó nagyhajmási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 577 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 236 842 Ft, ami a nagyhajmási átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyhajmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.