star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 251 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 845 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 251 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 845 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 251m²


Ár:

135 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A ház nem igényel semmilyen ráfordítást, ide csak költözni kell!
Nagykanizsán a Palini városrészben eladó egy 2022-ben teljes körűen felújított, korszerűsített, minden igényt kielégítő fiatal, 22 éves, 3 szintes, összesen 251 m2-es családi ház.
Az ingatlan 2000-ben épült, beton alapra, tégla falazattal, a tetőn Bramac cseréppel, a kornak megfelelő technológiával.
A ház fűtése Immergas cirkó gáz kazánnal, fali lapradiátorokkal történik, a meleg víz ellátás 200 literes Hajdu bojlerrel működik.
A tetőn 6 KW-os napelem rendszer mérsékli az energiafelhasználást.
Az ipari áram bevezetésre került, így a szauna és a welness részleg problémamentesen működtethető.
A fűtési rendszer korszerűsítésének köszönhetően a teljes fűtés és meleg víz ellátás évi 250. ezer Ft-ba kerül.
A ház kiemelkedően jó elosztású, esztétikus, ízléses tervezés, berendezés eredménye, teljes építészete, külső és belső felületei, burkolatai, színezése, szaniterei a minőségről, az igényességről árulkodnak.
A pince szinten található az elektromos kapuval felszerelt garázs, konditerem, nyári konyha, szauna helyiség tusolóval, mosdó wc-vel, illetve egy tároló, melyben a ház teljes gépészete található.
A földszinti lakórészbe egy kis előtéren keresztül érünk a folyosóra, melyből megközelíthetőek a helyiségek. Hálószoba, vele szemben egy zuhanyzós fürdőszoba wc, majd a lépcsőház, és a közlekedő végében a tágas nappali konyhával, melyből nyílik egy kamra, valamint az udvarra néző panorámás terasz.
Az emeleten található 3 tágas hálószoba, gardrób, közlekedő, és fürdőkádas fürdőszoba wc-vel, valamint 2 db erkély.
Az udvar körbekerített, az utcafronton kovácsolt vas kerítéssel.
Mind az épület, mind az igényesen rendezett térkövezett és füvesített udvar a napos terasszal, a felújított, vízforgatóval ellátott 6X4 m-es medencével, a termő füge és gyümölcsfákkal várják az új lakókat, hogy szolgálhassák a minden igényt kielégítő kényelmüket.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a megtekintés vonatkozásában rugalmasan tudjuk mutatni az ingatlant!
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Palin


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491875


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491875


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, palini családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 251 m², míg a hozzá tartozó teleké 845 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 537 849 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491875. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Palin ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.