star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 159 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 159 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 159m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a Sánci városrészben, csendes utcában, zöldövezeti környezetben eladó egy összesen 159 m2-es, tetőtér beépítéses családi ház, hozzá tartozó 560 m2-es telekkel.
Az ingatlanhoz tartozik egy külön helyrajzi számon található 1338 m2-es telek.
Az ingatlan 1984-85-ben épült, a kornak megfelelő technológiával beton alapra, tégla falazattal, fa nyílászárókkal, pala tető fedéssel.
Az épület kívülről szép állapotú, karbantartott, belülről már csinosításra korszerűsítésre érett.
Energetikai besorolása: EE, azaz átlagosnál jobb.
Hatékonyabb energetikai felhasználás érhető el a nyílászárók cseréjével, az épület szigetelésével, a fűtés korszerűsítésével.
A ház fűtése a kazánházban elhelyezett, vegyes tüzeléses kazánnal működtetett központi fűtéssel történik radiátorokon keresztül. Kiegészítésként a nappaliban található egy impozáns, padkás cserépkályha.
Az épület három szintes, az enyhén lejtős udvar felőli szuterén szinten található a garázs és a kazánház.
A földszinti lakótér az utca frontról és az udvar felől is megközelithető.
A tetőtérbe a lakóelőtérből elhelyezkedő fa lépcsőn jutunk fel.
Az ingatlan helyiségei:
Földszint (99,5 m2): előtér, wc, étkező, konyha, kamra, télikert, nappali, közlekedő, fürdőszoba, hálószoba.
Tetőtér (60 m2): előtér, 2+' félszoba, fürdőszoba+ Wc, loggia.
Pince szint(49 m2): garázs, kazánház.
Az udvar parkosított, található benne egy fából készült filagória a nyári estékre.
Az udvart keresztben lezárja egy melléképület sor, mely tárolásra alkalmas, valamint itt kapott helyet a téglából épített kemence, grill kombináció és hozzá tartozó grillterasz.
A melléképület mögött található a külön helyrajzi számon nyilvántartott 1338 m2-es telek.
Az ingatlan a mérete miatt kiválóan alkalmas nagyobb családok részére, az udvar kialakítása pedig megfelelő színtere lehet családi és baráti összejövetelek szervezésének.
Nagykanizsán 1+1, 2 szobás lakás értékegyeztetéssel beszámítható!
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Sánc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491300


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491300


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, sánci családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 301 887 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491300. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Sánc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.