star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 144m²


Ár:

54 500 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsán a Sánci városrészben eladó egy jó állapotú, kétszintes, tetőtér beépítéses, karbantartott, 144 m2-es, élhető, világos terekkel rendelkező családi ház, hozzá tartozó 2200 m2-es gondozott, körbekerített telekkel.
A ház 1994-ben épült, a kornak megfelelő technológiával, beton alappal, tégla falazattal, tetőtér beépítéssel, cserép fedéssel. Az épület esztétikailag is nagyon szép állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal költözhető.
A ház fűtése jelenleg gázkonvektorokkal, a meleg víz ellátás gázzal működtetett átfolyós vízmelegítővel megoldott.
Hatékonyabb energiafelhasználás érhető el, a fűtési rendszer korszerűsítésével, hőszigetelt nyílászáró cserével, valamint az épület hőszigetelésével.

Az ingatlan helyiségei:
Földszint:
- fedett, DNY-i tájolású terasz, szélfogó, dolgozó szoba, külön Wc, amerikai konyhás nappali D-i tájolással, kamra, közlekedő, hálószoba, fürdőszoba + Wc, lépcsőház, utcafronton garázs, közvetlen bejárattal a lakásba.
Tetőtér:
- előtér, 2 hálószoba, fürdőszoba + Wc, gardrób szoba, padlásterek tárolásra.

A telek körbekerített, gondozott, termő gyümölcsfákkal, szőlőlugassal betelepített. Tartozik hozzá egy öntözésre alkalmas, bő vízhozamú ásott kút.
Az ingatlan és a városrész lokációja kiváló. Csendes nyugodt zöldövezeti környezetben van, de ennek ellenére bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárló központok, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, kórház, valamint az M7 autópálya felhajtója autóval kb 5 percre található. A város és a közelben levő Csónakázó – tó kiépített kerékpárúton is megközelíthető.

Az ár-érték arányban kitűnő családi ház, ha felkeltette érdeklődését hívjon.
2023.december végéig még kihasználhatja a CSOK és a támogatott hitel előnyeit a vásárláshoz! Milliókat spórolhat a következő évhez képest!
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Sánc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561397


+36 30

Ingatlannet kód: NET6561397


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, sánci családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 378 472 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Sánc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.