star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa

  • 61 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 7 054 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa

  • 61 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 7 054 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa

  • 61m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladó Nagykanizsa peremén Cserfő hegyen lakható, zártkerti birtok csodás panorámával, fedett pihenőterasszal!

A gyönyörű erdőiben, természeti kincseiben és vadvilágában gazdag Zala megyében számtalan olyan falvacska és szőlőhegy található, ahol érdemes élni, pihenni, gazdálkodni. Ilyen ez a Nagykanizsa peremén található, lakható, Cserfő hegyi zártkerti birtok is, melyet most eladásra kínálunk.

Az ingatlan biztonságos környéken található, a telek két vége felől is betonútról, télen is jól megközelíthető. Utcafronton kerítéssel elzárt 7054 nm-es telken fekszik. Egy 1992-ben épült, folyamatosan karbantartott, pár éve teljeskörűen felújított lakóépület található itt, melyhez garázs, műhely, nyárikonyha és tároló is tartozik, így alkotva egy egybefüggő ingatlant. A déli fekvésű lakótérben egy szoba, fürdőszoba, wc és egy amerikai konyha található. A kellemes hőmérsékletet egy elektromos látványkandalló, valamint klíma szolgáltatja. A vízellátás házi vízműrendszeren keresztül történik, 3 db 3 m³-es ciszternából. Csatorna és gáz nincs a faluban, a vezetékes víz kiépítésére ígéretet kaptunk. A garázsban kényelmesen parkolhat, és egy műhely is rendelkezésre áll. A házzal szemben egy 60 nm-es igényesen kialakított fedett pihenőterasz kapott helyet, ahol igazán kellemes élmény a kemencében sült, grillezőben pirult falatokat kóstolva gyönyörködni a csodás panorámában.

A ház mögötti hangulatos kert tele gyümölcsfákkal, medencével kínálja a kikapcsolódást és a természet közelségét.

A hegyen évente kétszer is tartanak búcsút, egyszer Szent Anna napján, másodszor pedig Mária napján. A Cserfői gazdák minden év június vége felé szokták megrendezni a Fröccsnapot, ami a hegyhát borait hivatott népszerűsíteni. És ne feledkezzünk el a Cserfői Jazzland Fesztiválról sem, ami erre a kis szőlőhegyre hozza el a jazz muzsikát.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg ezt a varázslatos birtokot Cserfőn, hogy megtapasztalja a nyugalom és a természet közelségét.

Referencia szám: HK-4550071-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610261


+36 30

Ingatlannet kód: NET6610261


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 054 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 654 098 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.