star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa

  • 447 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 147 m²

    telek

Vételár:

399 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa

  • 447 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 147 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa

  • 447m²


Ár:

399 000 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Nagyszerű lehetőség a luxusotthon szerelmeseinek! Ez a lenyűgöző ingatlan egy 2002-ben épült, minden kényelmi funkcióval és kényeztető extra szolgáltatással rendelkező háromszintes házat rejt, gyönyörű parkosított zöld környezetben Nagykanizsa exkluzív kertvárosi részén Szabadhegyen.
A ház háromszintes, összesen 447 m² alapterületű, plusz egy 26 m²-es panorámás és egy 30 m²-es kertre néző terasz tartozik hozzá, valamint egy 60 nm-es garázs, ahol akár három gépkocsit is biztonságban tárolhat. Az ingatlanban 5 szoba + 2 tágas nappali áll rendelkezésre, ahol kedvére élhet biliárd szenvedélyének, vagy elvonulhat egy keleti kialakítású sarokba vízipipázni, de ha dolgozni vágyik, ezt is megteheti egy csendes, kellemes kialakítású helyiségben. Ha azonban wellnessezne családjával vagy barátaival, az alagsor erre a célra lett kialakítva. A szauna mellett, egy automata vízforgatós, falfűtéses medence pezsgőfürdővel várja a pihenni vágyókat. Téli napokon egy nagy család is kényelmesen összegyűlhet a kandalló körül a nappaliban, a galériás előtérben kényelmesen elfér a négy méteres karácsonyfa is.
Az épület vasbeton sávalapra épült, téglából, 10 cm-es hőszigeteléssel, redőnnyel és szúnyoghálókkal felszerelt műanyag nyílászárókkal. A fűtési rendszer hőszivattyúval történik, mely energiatakarékos, költséghatékony, biztonságos és környezetkímélő. Ezen kívül rendelkezésre áll a gázkazán is, mely szintén az egész ház fűtését ellátja. A szobák és a nappalik klímákkal felszereltek. Az épület részleges elektromos ellátása 5 KW-os napelemes rendszeren keresztül történik. Az ingatlan havi rezsiköltsége nincs több 40.000 forintnál, így a fenntartása is rendkívül kedvező.
A ház kertjébe lépve csodás látvány tárul elénk, ez tényleg a nyugalom szigete, tekintetünket egyből megragadja a dísz és fenyőfákkal ültetett park mélyén található kemencesütő és grillterasz, valamint a gyerekek számára ki lett alakítva egy játszótér is.
Az ingatlan kamera és riasztórendszerrel felszerelt, a kapu és garázskapu elektromos nyitású. A telek teljes mérete 3147 m², mely teljes egészében kerítéssel körbevett.
Ezt a minden kényelmet szolgáló ingatlant azoknak ajánlom, akiknek elengedhetetlen a luxus életérzés, a kényelem, ugyanakkor fontosnak tartja a hosszú távú fenntarthatóságot, a modern kor műszaki megoldásait, a minőséget.
Az ingatlanról készült videót kérés esetén elküldjük Önnek, előzetes időpont egyeztetés után az ingatlant bemutatjuk Önnek. Várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4610665-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640468


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640468


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 447 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 147 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 399 millió Ft, négyzetméter ára 892 617 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640468. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.