star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 454 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 454 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 124m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 454 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosított. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített Porotherm 30-as tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; beton födémmel, 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, betoncserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, 3 rétegű üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, padlófűtésre kiépítve, a hálószobákban radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése és hűtése klímáról biztosított; meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x32A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 2021-ben, jól átgondolt tervek alapján igényesen megépült családi ház bruttó 124 m2 alapterületű, melyben három hálószoba, egy légterű tágas nappali, konyha és étkező, spájz, kazánház, fürdőszoba és külön wc helyiségek találhatók. A hálószobákból kettő a déli tájolású utcafronton került kialakításra, a harmadik szoba az épület hátsó traktusában kapott helyet.
A tervezés során az építtető kérésére fő hangsúlyt kapott az egy légterű konyha és nappali, mint a lakótér központi helyisége, melybe az alacsony parapetek által rengeteg természetes fény áramlik be, világossá és valóban nappali hatásúvá téve ezáltal az életteret.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6353912


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6353912

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 454 m². További jellemzői: az építés éve 2021. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 563 710 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6353912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.