star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 836 m²

    telek

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 836 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 96m²


Ár:

22 500 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre.
- Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691301445

Nagykáta településen kínálunk eladásra egy 836 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 96 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 3 + 1 szoba található, konvektor fűtéssel és utcára néző kilátással rendelkező felújítandó állapotú ingatlan.
Az ingatlan építésének éve 1955.
A parkolás udvarban megoldott.
Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető.
Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 30 négyzetméteres.

 

Befektetők, Nagycsaládosok Figyelem!
Eladó Nagykátán egy saroktelken lévő, némi felújításra szoruló, de lakható, 3 szobás nagypolgári családi ház, sürgősen várja új tulajdonosát.
Vastag tégla alapra épült vályog falazattal rendelkező Ingatlan.
A ház előtt egy beton alap, amely tervrajzzal van kivitelezve, bővítés céljából, meg valósítása már az új tulajdonosra van bízva.

Az ingatlanban egy nagy kazettás régi ajtón keresztül jutunk be, ahol előtér található, szemben a fürdő, és két oldalt a szobák helyezkednek el, sőt a külön bejáratos helységben is át tudunk menni, az udvar felőli szobából.
Az utca felőli szobák egybe nyílóak, a szobák különlegessége a régi időkre emlékezve jó minőségű hajópadlókkal burkolt, ami az évek során még egy hadsereg sem tudna a minőségén változtatni.
A meleg vizet, villanybojler biztosítja a lakói számára, fűtési rendszere pedig gáz, a hő leadását konvektorok biztosítják
Hátsó részén található az ingatlannak, még két helység, külön bejárattal.

Mellette egy nagy száraz pince, ami gyümölcsök, zöldségek tarolására ad helyet, de a téli időkre a virágaink teleltetésére is ideális.
Központ, strand, termálfürdő, pár percre, vasútállomás úgy szintén, amely a Budapest Keleti Pályaudvarra közlekedik.
Mivel az ingatlan sarok telken fekszik, így a hátsó részét tovább értékesítheti új tulajdonosa.

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6459167


+36 1

Ingatlannet kód: NET6459167


Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 836 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 234 375 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ingON - Ingatlan Marketinges referens az Ingon.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459167. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.