star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

43 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 81m²


Ár:

43 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 720 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, csendes pihenésre vágyóknak és gyermekes családoknak is egyaránt ideális. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói kívülről fa hatású, belülről fehér színű műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel, az utca fronton elektromos alumínium redőnyökkel ellátva. A lakótér fűtése 3 darab 2,5 kW-os hűtő-fűtő klímáról biztosított, kiegészítő fűtése az étkezőben elhelyezett kandallóról üzemel; meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 3 fázis, mely 1x20A és 2x16A
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 81 m2 hasznos alapterületű, három szobás családi ház, kiváló helyiségelrendezésének köszönhetően tág térhatású, természetes fénnyel jól megvilágított ingatlan. A lakóépület átalakításánál fő szempont volt a konyha és étkező egy légtérré történő átalakítása, mellyel megalkották a központi életteret. Ebből a nagy központi helyiségből nyílnak az önálló bejáratú hálószobák, a nappali szoba és a fürdőszoba, valamint a kertkapcsolatot biztosító 15 m2 alapterületű terasz.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642955


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642955

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². A családi ház ára 43 millió Ft, négyzetméter ára 530 864 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.