star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 50m²


Ár:

19 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

ELADÓ BELVÁROSI KERTES KIS CSALÁDI HÁZ

Eladó részben felújított kertes kis ház, Nagykőrös központjában kis rezsivel, kis udvarral, verhetetlen áron!

Eladó városközponttól kb. 5perc sétára, egy csendes aszfaltozott kis utcában elhelyezkedő ingatlan, mely több tekintetben is remek tulajdonságokkal rendelkezik:

Elhelyezkedését tekintve is, óvoda, iskolák, üzletek, posta… Karnyújtásnyi távolságban, mégis a csendes kisutcának köszönhetően elzártan a város zajától. A házikó lakótere teljes felújításon esett át, melynek köszönhetően, energiatakarékos modern vízteres villanykazánnal lett felszerelve, ami radiátorokon keresztül biztosítja új lakói számára az otthon melegét. A felújítás során az elektromos hálózat is cserélve lett, új világító testek és új konnektorok lettek beszerelve.

Elrendezés: Az udvarról a bejárati ajtón egy kis előtéren keresztül léphetünk a házba, ahonnan egy épített zuhanyzóval rendelkező kis fürdőszoba, a hálószoba, és a konyha-étkező is megközelíthető. A fürdő, előszoba, konyha-étkező a képeken is látható hideg burkolatot kapták. Az étkezőből megközelíthető nappaliban, és a fent említett hálószobában még választható a burkolat.

Az ingatlan alapterülete 50 négyzetméter, telek mérete körülbelül 150 négyzetméter. Az udvaron található még egy nyitott tégla építésű fedett tároló.

További tulajdonságok:

- víz, villany, csatorna van

- vízhálózat + villany + fűtés korszerűsítés

- vegyes falazat, belül teljesen, kívül részlegesen felújított.

- új külső nyílászárók

- két szoba, előtér, fürdőszoba, konyha-étkező, gépészeti helység

- fűtés: vízteres villany kazán, radiátorokkal.

Ár: 19,9 millió forint

Keressen bizalommal!

Dobi Krisztián

+36205699715

#6736


Elhelyezkedés

Nagykőrös, Nagykőrös belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6451043


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6451043

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi (Nagykőrös belváros) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 398 000 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Dobi Krisztián referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451043. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.