star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 143 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 409 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 143 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 409 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 143m²


Ár:

15 900 000 Ft

Építés éve
1850
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Pest Vármegyében,Nagykőrös Belvárosában 143 m2 hasznos alapterületű műemlék védett családi ház 409 m2 telken eladó. Az 1800-as években épült vegyes falazatú házban három szoba, egy konyha, egy fürdőszoba-WC, egy előszoba, két tároló, egy kamra, egy 30 m2-es pince, egy terasz és egy különálló 18 m2-es garázs került kialakításra. A családi ház belvárosi elhelyezkedése ellenére három oldalról szomszéd nélkül áll, az egyik oldala zöld közterületre néz. Az ingatlan összközműves: a villany, a vezetékes víz, a csatorna és a gáz telken belül megtalálható, valamint fúrt kút is biztosított. Az épület homlokzata patinás, normál állapotú, tetőszerkezete ép, beázástól mentes, a külső és belső nyílászárók eredetiek, cserére, felújításra szorulnak. A helyiségek hajópadló-, járólap- és PVC borításúak. A ház összkomfortos, az otthon melegét vegyestüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, emellett alternatív fűtési módként kályha áll rendelkezésre. A melegvíz ellátást gáz üzemű víz-átfolyós rendszerű vízmelegítő biztosítja. A háznak több bejárata van, tehát átépítésre is teljese alkalmas. Az ingatlan körben bekerített, az aszfaltozott utcáról gépjárművek behajtására kapubejáró biztosított. Az udvaron régi fák és szőlő található, az épület stílusával együtt mediterrán hangulatot biztosít. Az ingatlan megvásárlását kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik a hagyományos régi építészet szerelmesei.
A ház jelenleg nem lakott, birtokba adás azonnal lehetséges. A közelben 100 méteren belül élelmiszerbolt, iskola, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, óvoda, autóbusz-állomás elérhető.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Nagykőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589316


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589316

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 409 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 111 189 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 63%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589316. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.