star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 453 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 453 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 130m²


Ár:

35 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1926
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó Kecskeméttől 17 km-re, Nagykőrös központjában 130 m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás, 3,5 méter belmagasságú polgári ház, 453 m2-es telken.A folyamatosan karbantartott ház ritkaság a jelenlegi piacon, mely a város csendes, aszfaltozott utcában, rendkívül jó környezetben helyezkedik el.A ház falazata ép, tetőszerkezete stabil. Ideális választás olyan családnak, akiknek fontos, hogy megmaradjon a polgári, patinás stílus, és mégis, a tágas terek elegendő lehetőséget nyújtsanak a modernizálására.A szobákban az aljzatbeton cseréje és szigetelése megtörtént. Belső polgári stílusú fa ajtajai megmaradtak régi, de jó állapotukban, KÜLSŐ NYÍLÁSZÁRÓI CSERÉLT MŰANYAG, REDŐNNYEL felszereltek. Maga az épület nagyon barátságos, tágas, világos. Fűtése jelenleg csak egy cserépkályháról történik, gáz nincs az ingatlanban. FELÚJÍTOTT VILLANYHÁLÓZAT, városi víz és csatorna közművel rendelkezik. Melléképületei jelenleg tárolók, mely lakó épületnek, vagy műhelynek is kialakítható. Falazata vegyes, csak villany közművel rendelkezik. Belmagassága közel 3 m. Kiskertje minimális gondozással fenntartható, több gyümölcsfával. Udvarában két kocsinak alkalmas garázs található, amelyből bejárat nyílik a fő lakásba is és a melléképületbe is. Elhelyezkedésének köszönhetően pár perc alatt elérhető a város bármely pontja kerékpárral, gyalog vagy gépjárművel is.Nagykőrös Budapesttől 80 km-re akár vonattal, busszal egyszerűen elérhető. A város kedvező struktúrájának köszönhetően általános iskolák, óvoda, bölcsőde, egészségügyi ellátó intézet, 2 középiskola és 1 főiskola is megtalálható.Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető. Megtekintéssel és további információkért várom hívását!


Elhelyezkedés

Nagykőrös, Tóth József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609520


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609520


Az általad megtekintett eladó nagykőrösi (Tóth József utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 453 m². További jellemzői: az építés éve 1926, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 269 231 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Póka Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.