star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykozár

  • 113 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 320 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Nagykozár

  • 113 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 320 m² telek

  • Eladó ház Nagykozár

  • 113m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Pécs közeli családi házat keres?
Két lakrésszel rendelkező házat keres?
Vállalkozását otthon szeretné végezni?
Önnek ajánlom ezt a nagykozári családi házat, ahol lehetősége van akár saját vállalkozásba is kezdeni.

Nagykozár új építésű részén eladó egy 2005-ben épült, téglaépítésű, medencés, mediterrán stílusú, napelemes családi ház, 1320 m2 körbekerített telken. A tágas, parkosított, gyümölcsös telken található épített grillező, bográcsozó, nagyméretű kutyakenel, 25 nm-es tároló, kemence, valamint egy kerti tó. A ház éke a 25 nm-es fedett teraszról megközelíthető kültéri, 50nm-es medence.
Az udvarban található egy utcáról is megközelíthető üzlethelyiség, ahol vállalkozását kezdheti vagy folytathatja.

Az egyszintes, 113 nm-es ingatlanban található egy hatalmas, kamrás amerikai-konyhás nappali, 3 különnyíló hálószoba, fürdőszoba zuhanykabinnal és káddal felszerelve, 2 külön toalett, mosókonyha, tároló. A garázs külön bejáratú összkomfortos garzonlakásként funkcionál. A házban a nyári hónapok forróságát 3 hűtő-fűtő klíma enyhíti, míg a téli hónapok melegét a nappaliban egy épített kandalló, padlófűtés vagy akár gázfűtés biztosítja. A tetőn 19 db napelem tábla lett elhelyezve, a hőszivattyús fűtés elő van készítve. Ablakai hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, redőnnyel + szúnyoghálóval felszereltek. A ház tetőszerkezete vasbeton födémes, mely 10 cm szigeteléssel van ellátva. Falai 44 cm széles porotherm téglával építették. A medence gépészete a ház alatti pincében található, automatikus vegyszer adagolóval, automata porszívóval ellátva.

Ajánlom az ingatlant azoknak, akik mediterrán hangulatot árasztó házat, egy csendes otthont keresnek maguknak!
A ház CSOK-ra alkalmas, ami még idén igénybe vehet! Vásároljon illetékmentes, támogatással, kedvező hitellel! Díjmentes ügyintézésében forduljon hozzám bizalommal! Várom érdeklődésüket !

Referencia szám: HZ031636


Elhelyezkedés

Nagykozár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613742


+36 20

Ingatlannet kód: NET6613742

Az általad megtekintett eladó nagykozári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 320 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 839 823 Ft, ami a nagykozári átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykozár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.