star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagymaros

  • 115 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 745 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Nagymaros

  • 115 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 745 m² telek

  • Eladó ház Nagymaros

  • 115m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagymaros központjához közeli utcában, polgári stílusú, felújítandó, 115 m2-es családi ház eladó! A 754 m2-es telek osztatlan közös tulajdonban van, a ház mellett lévő kislakás a társtulajdonosé. A 115 m2-es ház kiemelt alapra, téglafalazattal, fa födémmel, cserép tetőborítással épült. A tető jóállapotú, nem igényel átlécezést. Az épület alá pincét is építettek. A zárt udvarba a gépkocsi bejáró kapun lehet bejutni. A házrészbe a fedett teraszról lehet bejutni. A helyiségek 3 méter feletti belmagasságúak. A lakórészben 4 szoba, gardróbhelyiség, konyha, 2 fürdőszoba található, ennek egy részét tárolónak használják. A nyugati tájolású két nagyszoba az utcafrontra néz. A fűtés két cserép és fémkandallóval kialakított. Az ingatlanba a vezetékes ivóvíz, szennyvízcsatorna és elektromos hálózat be van vezetve. A vezetékes gáz is bevezethető, mivel a gázcsonk az épület külső falán helyezkedik el. Az utca sík, árvízmentes, aszfaltburkolatú, közvilágítással, hírközlőkábelekkel kialakított. A felújítást követően minőségi otthonná alakítható, így magas értéket, értékállóságot képviselhet a település ingatlanaihoz viszonyítva. A település a Dunakanyar kiemelt idegenforgalmi célpontja, épületei, közterületei is folyamatosan szépülnek, megújulnak. A település közúton, vonattal vagy víziúton is megközelíthető!
Ára: 49.900.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A
Tel:06-30-2741-790


Elhelyezkedés

Nagymaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621316


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621316

Az általad megtekintett eladó nagymarosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 745 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 433 913 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621316. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.