star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyrécse

  • 366 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 410 m²

    telek

Vételár:

170 millió Ft

Eladó ház Nagyrécse

  • 366 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 410 m² telek

  • Eladó ház Nagyrécse

  • 366m²


Ár:

170 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsától pár percre, Nagyrécsén vált eladóvá ez az egyedi, Toscanai hangulatú, minőségi anyagok felhasználásával megépített családi ház. A mediterrán stílusú ingatlan, egy dupla telekre épült 2005-ben.

A tulajdonosok a megépítés során minden részletre odafigyeltek és a teljes építkezést felügyelték. A ház 38-as Phorotherm téglából épült, mely nemes vakolattal lett ellátva, a tető pedig Terrán héjazatot kapott. Az ingatlan belső kialakítását nézve a nagy terek dominálnak, hisz minden helyiség a nappaliból belátható. Az ingatlanba belépve egy szép, tágas előszobába érkezünk, mely térből már láthatóvá válik a belső szinteltolás is, ami szintén a mediterrán stílus jelképe. Ezen helyiségből továbbhaladva, tudjuk egy egyedi ívelt lépcsőn megközelíteni a felső szintet, amely 3 külön bejáratú szobából egy külön fürdőből és egy külön mellékhelyiségből áll. Mind 3 szobához teraszkapcsolat tartozik. Az alsó szintre visszatérve, található 2 külön bejáratú szoba, egy nagy légtérrel rendelkező nappali konyha étkező szintén teraszkapcsolatokkal. A ház tájolásának köszönhetően amely kelet-nyugat-dél a nap minden szakában a beltér fényáradatban úszik. A szigetelésről műanyag nyílászárok fa színben gondoskodnak. Az árnyékolást, exotikus gőzölt fa reluxák oldják meg. A meleg nyári napok lehűtésében, több beltéri klíma segédkezik. A hideg téli napok kifűtésében és a meleg víz előállításban, egy nagy teljesítményű cirkó kazán, használati melegvizes tartállyal összekapcsolva, radiátorokon és padlófűtésen keresztül gondoskodik, ezzel szolgálva a bent lakók kényelmét. A nappali hangulatát tovább fokozza, a központilag elhelyezett fa tüzelésű cserépkályha is amelynek melege, a fa ropogása szintén hozzájárul a lakrész téli nyugalmához. A ház belső hangulatát, a teraszra kilépve is érezhetjük, a felfuttatott szőlőnek és a szép igényes kertnek köszönhetően. A terasz adottságai nagyobb családi rendvények, partik megrendezésének tökéletes helyszíne. Gépkocsikkal való parkolás a dupla garázsban megoldott ami kapcsolatban van a belső lakrésszel is. A lakók biztonságára riasztó rendszer vigyáz, mely a nem kívánatos mozgás illetve ajtónyitás esetén azonnal jelez a távfelügyeleti cégnek.

Ha Ön nem szeretne építkezni, felújítani és szeretne egy picit Nagykanizsa város zajától, egy csendes, olasz hangulatú ingatlant akkor ezt látnia kell.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, zöld övezet, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagyrécse, Nagyrécse


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6057366


+36 30

Ingatlannet kód: NET6057366

Az általad megtekintett eladó nagyrécsei (Nagyrécse) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 366 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 410 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 464 481 Ft, ami a nagyrécsei átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6057366. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyrécse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.