star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyréde

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó ház Nagyréde

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Nagyréde

  • 65m²


Ár:

28 900 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: KTA/99657
Nagyrédén kínálok eladásra 1200 nm-es telken egy 65 nm-es, 2 szobás, felújított családi házat.
Az ingatlan 1965-ben épült, tégla és vályog falazattal, a tető felújított, hibátlan, pala fedéssel. Nyílászárói fából vannak, hőszigeteltek, műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval.
Az ingatlan 2 szoba, étkező, nagy konyha és fürdőszobából áll. A szobák laminált parkettásak, mindenhol máshol metlaky található. A fürdőszoba fűthető, külön ablakkal, fűtőtesttel, káddal. A bejáratnál szép fedett terasz lett kialakítva, ahol kényelmesen pihenhetünk, vagy akár vendégeket fogadhatunk. A kazánházban találjuk a vegyes tüzelésű kazánt és gázkazánt. Az ingatlan melegen tartása gázkonvektorral és radiátoros hőleadással is megoldott.
Tartozik az ingatlanhoz még nyári konyha, speiz, tároló és egy pincehelyiség is. A kertben találunk termő gyümölcsfákat és dísznövényeket. A telek nagysága miatt további építmények is felhúzhatóak.
Az ingatlan rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkezik, jó statikai állapotú! Amennyiben szükséges, díjmentes hitelügyintézést vállalunk és ügyvédi háttérrel segítjük az adásvétel teljes folyamatát! Ha felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű lakóház, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Nagyréde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576562


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576562

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyrédei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 444 615 Ft, ami a nagyrédei átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576562. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyréde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.