star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagytarcsa

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 194 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Nagytarcsa

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 194 m² telek

  • Eladó ház Nagytarcsa

  • 90m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagytarcsa, Ófalu városrészén, megvételre kínálok, egy 2019-ben épült, 3 lakásos sorházi lakás, első nettó 90 nm-es,(bruttó 102 nm), 4 szobás, ÚJSZERŰ, lakását!

Az ingatlan, Porotherm 30 N+F téglából épült, 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel, 3 rétegű műanyag Thermo nyílászárókkal és redőnnyel, rovarhálóval szerelve!
Kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtésen és radiátorokon keresztül a fűtésről, illetve a meleg víz ellátás is erről megoldott! Kiegészítő fűtésként és hűtésként 2 db inverteres klíma áll szolgálatba a nappaliban és a hálószobában.
A magas minőségű konyhabútor a beépített Bosch gépekkel a vételár részét képezik. Mindamellett, hogy a környék maximálisan biztonságos, kiépítésre került egy IP kamera és riasztó rendszer is!

A lakáshoz kizárólagos használatú 100 nm-es kertrész, amely a nappaliból is megközelíthető, illetve 2 db felszíni autóbeálló tartozik, melyet az Alapító Okirat szabályoz.

Közlekedése, infrastruktúrája kiváló!
Blaskovits Oszkár Általános Iskola 5 perc gyalogos távolságra, Csigabiga Bölcsőde 17 perc gyalogosan, COOP ABC szintén pár perc alatt elérhető!
M0-as autóút 5 perc autóval.

Az ingatlan, előre egyeztetett időpontban, kizárólag ingatlanközvetítővel megtekinthető!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK+ ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363064


Elhelyezkedés

Nagytarcsa, Fasor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613959


HASONLÓ INGATLANOK


70 800 000 Ft

Nagytarcsa, Öregszőlő Lakópark

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 82m²

67 000 000 Ft

2142, Nagytarcsa, Kökény utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 75m²

70 600 000 Ft

Nagytarcsa, Rákóczi utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 74m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613959

Az általad megtekintett eladó nagytarcsai (Fasor utca) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 194 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 943 333 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613959. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.