star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagytarcsa

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 718 m²

    telek

Vételár:

179,9 millió Ft

Eladó ház Nagytarcsa

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 718 m² telek

  • Eladó ház Nagytarcsa

  • 132m²


Ár:

179 900 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

NAGYTARCSÁN – ÖREGSZŐLŐ LAKÓPARKBAN, ASZFALTOZOTT CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖRBEJÁRHATÓ 1 SZINTES, 718 M2-ES TELKEN FEKVŐ, 2021- ÉV VÉGÉN ÁTADOTT, MODERN STÍLUSÚ, 110,5 M2-ES, 4 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZ TELJES BÚTORZATTAL, GÉPESÍTÉSSEL!! TÁGAS 21,8M2-ES GARÁZZSAL ÉS 4-5 AUTÓ SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT BEÁLLÁSI LEHETŐSÉGGEL!

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A ház 30as porotherm téglából épült erre került egy 10cm-es Austrotherm GRAFIT Reflex szigetelés. A nyílászárók műanyagok színezettek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátottak, melyek szúnyoghálóval és motoros, távirányítós redőnyökkel ellátottak. A vezetékek természetesen rézből vannak! A modern kivitelezésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltséggel!

A HÁZ JELLEMZŐI:

A ház kitűnő elosztással rendelkezik és rendkívül jó fekvésű, ezáltal egész nap világos. Minden burkolat egyedi kivitelezésű, modern stílusú, magas kopásállóságú. A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, a gyönyörű kő burkolatok alatt padlófűtés lett kialakítva. Riasztó rendszerrel, kamerával, mozgásérzékelőkkel felszerelt a ház. Minden helyiségben kristálylámpák, spot- és led hangulatvilágítás kialakítva!

A kert parkosított, öntözőrendszerrel és világításokkal ellátott, ezen felül helyet kapott még egy vízforgatós, világítással ellátott medence és egy nagy társaságnak is alkalmas méretű kerti fedett kiülő / sütögető hely!

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG:

IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL! A HÁZ ÁRÁBA BENNE VAN MINDEN BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI BÚTOR, GÉPESÍTVE! MINDEN BÚTOR IGÉNYESEN ÖSSZEVÁLOGATVA, SOK EGYEDI MÉRETBEN GYÁRTATVA!

ELRENDEZÉS:

- előszoba

- 3 hálószoba

- amerikai konyhás nappali

- fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanyzóval, mellékhelyiséggel)

- közlekedő / gardrób (beépített szekrények)

- mellékhelyiség, kézmosóval

- mosókonyha / gépészeti helyiség

- terasz

- medence

- kerti fedett kiülő / sütögető

PARKOLÁS:

TÁGAS 21,8m-ES GARÁZS ÉS 4-5 AUTÓ SZÁMÁRA AUTÓBEÁLLÓ, PLUSZ A HÁZ ELŐTT / UTCÁN MÉG KB. 3 AUTÓ SZÁMÁRA TÉRKÖVEZETT PARKOLÁSI LEHETŐSÉG!

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 179,9M Ft

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek


Elhelyezkedés

Nagytarcsa, Nagytarcsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6647917


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6647917

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó nagytarcsai (Nagytarcsa) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 718 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 179,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 362 879 Ft, ami a nagytarcsai átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647917. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagytarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.