star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesbőd

  • 205 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 148 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Nemesbőd

  • 205 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 148 m² telek

  • Eladó ház Nemesbőd

  • 205m²


Ár:

67 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nemesbődön két ház egy áráért eladó
Szombathelytől 8 km-re Nemesbődön kitűnő állapotú ingatlan együttes eladó. Az 1148 m2-es telken két különálló épület található.
Az utcafronti családi ház 145 m2-es, amelynek a földszintjén található egy tágas nappali, egy konyha étkezővel, egy hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, egy közlekedő és egy kamra, valamint kapcsolódik hozzá egy fedett terasz. A tetőtérben szintén található egy nappali, 3 kényelmes hálószoba, egy fürdőszoba, külön wc és egy erkély.
Az utcafronti házhoz kapcsolódik a másik 60 m2-es épület. A házban egy 28 m2-es szoba, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba, egy wc található. Ez az ingatlan tovább bővíthető a tetőtér beépítésével.
Mindkét épület fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, és mindkét ingatlan külön mérőórákkal felszerelt. Jelenleg a két ingatlan között az átjárás lehetséges, de teljesen el is választható, valamint a bejárás telken belül teljesen elszeparált.
Az udvara körbe kerített és gondozott. Itt kapott helyet egy kétállásos garázs, egy aknás garázs és egy tárolóhelyiség, melyben ipari áram is van.
A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Szombathely, Sárvár, Bükfürdő) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található.
Az ingatlan frekventált elhelyezkedésének és kiváló az adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség.
A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.


Elhelyezkedés

Nemesbőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538237


HASONLÓ INGATLANOK


39 900 000 Ft

Nemesbőd, Központban

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 90m²

28 900 000 Ft

Nemesbőd, Kossuth Lajos utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 90m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538237

Az általad megtekintett eladó nemesbődi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 205 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 148 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 326 829 Ft, ami a nemesbődi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538237. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesbőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.