star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesbük

  • 340 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 4 239 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Nemesbük

  • 340 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 4 239 m² telek

  • Eladó ház Nemesbük

  • 340m²


Ár:

120 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Hévíz szomszédságában több generációs családi ház/apartman eladó!
Nemesbükön, 340 m2 összterületű, több generációs családi ház eladó. Kiváló lehetőség több család számára családi ház és/vagy apartmannak egyaránt. Az egyes lakrészek külön bejáratúak!
A főépület három szintes. A szuterén jelenleg műhely illetve kerti gépek, szerszámok, egyéb berendezések, eszközök tárolására van használva. Itt került elhelyezésre a gáz kondenzációs kazán, vizes blokk, bojler is.
Az első emeletre felérve egy újonnan épített hőszigetelt, minden oldalról zárt, de körbe üvegpanorámás teraszra érünk. Innen belépve az előszobában egy jó állapotú cserépkályha fogad minket. Az előszobából nyílnak a szinten található helyiségek úgy, mint a mosdó zuhanyzóval, WC, két hálószoba és egy konyha.
Második emeleten szintén az előszobából nyílnak a helyiségek. Az előszoba étkezőként is funkcionál. Ezen a szinten a fürdőszobában fürdőkádas fürdőszoba WC-vel, konyha és három hálószoba van. Az utcafrontra néző két egymás melletti hálószobához közös erkély is tartozik.
A főépülethez csatlakozik egy külön bejáratú lakrész, beépített terasz, hálószoba, innen nyíló fürdőszoba wc-vel, illetve egy konyha+étkező.
Az épület korszerű műanyag nyílászárókkal ellátott, villamos vezetékei újonnan vannak cserélve, részben légkondícionált.
A ház fent bemutatott kialakításának, Hévíz és a Balaton közelségének köszönhetően kiváló lehetőség apartmannak is!
A hatalmas 4239 m2-es telek házhoz közeli részén gyümölcsfák vannak, míg a túlsó végében saját akácerdőt telepítettek.
A szomszédos 4259 m2-es telek és gazdasági épület is az eladó tulajdona, így jelenleg a két telek nincsen elválasztva egymástól. Ezek együtt és külön-külön is eladó. A dupla telek dupla lehetőséget jelent. Amennyiben a vevő mindkét telekben gondolkodik, úgy a 120 millió Ft-os vételáron felül 30 millió Forint kell fizetnie.

Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bátran!

Bázsa Gabriella
+36 30 128 0975
BJ Ingatlan Társulás


Elhelyezkedés

Nemesbük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648194


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648194

Az általad megtekintett eladó nemesbüki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 239 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 352 941 Ft, ami a nemesbüki átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bázsa Gabriella referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesbük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.