star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesgulács

  • 128 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Nemesgulács

  • 128 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 050 m² telek

  • Eladó ház Nemesgulács

  • 128m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nemesgulácson a bazaltorgonák ölelésében Balaton-felvidéken a Gulács hegy lábánál Balatontól,Tapolcától minimális távolságra kínálok egy közeljövőben épített családi házat.Ár tartalmazza az épület "külsökész" felépítményt valamint a telek vételárát(20.5 M forint)Várható átadás szerződéskötéstől számított kb 6 hónap. A hirdetésben feltüntetett ár tartalmazza a teljes tervdokumentációt az 5% ÁFÁt is .

. Az építkezés megkezdéséhez minimum 35% önerő és a telek megvétele szükséges.(természetesen egy másik telekre is meg tudjuk építeni amennyiben rendelkezésre áll.) ebben az estben 45 millió forint az induló önerő. Amennyiben eladó ingatlannal rendelkezik még, 25 év értékesítési gyakorlattal ebben is tudunk segíteni.A fennmaradó összeg esetleg banki ( CSOK, Babaváró, egyéb hitel stb.). A fizetési ütemezés szakaszos, egyedi igényekre is szabható!
Az engedélyeztetés folyamata ezen a telken még nem kezdődött el, akár teljesen egyedi megrendelést is megépíthetünk, terveket szabadon módosíthatja a igénye szerint de ez valamivel lassíthatja a folyamatokat.
Minden házunk energetikai besorolása BB vagy jobb!!Hőszivattyús mennyezet rendszer mely biztosítja hűtés,fűtést egyaránt.
.A hirdetésben szereplő házról a következőket lehet tudni:
Hanna fantázia nevű készházunk:Br 128 m2 beépített terület, 109nm hasznos 3 szoba nagy nappali, amerikai konyha, étkező, fürdő, gardrób, kamra. Klasszikus formavilág, többféle külső design. Felár ellenében módosítható, átalakítható.
A ház ára külső készen: 70.875.000 Ft + áfa
Az alapár tartalmazza:
-változtatások nélküli terv adaptációt (az esetleges változtatások extra költségeket jelenthetnek)szigetelt
-lemezalapot,a külső és belső liapor falakat 275 cm-es panelmagassággal,
-elektromos kiállások előkészítései
-víz vezetékek helyének horonymarásai
-tetőszerkezetet, (szeglemezes rácsos tartós szerkezet)
-25 fokigtető héjazatot (betoncserép borítással, Bramac Római Novo)
-tető cserepezést és bádogozásta külső 20 cm-es fehér EPS szigetelést (U=min. 0,17)
- színezést fehér színre 1,5 mm-es szemcsenagyságú dörzsölt vakolattal (Polifarbe)
-ereszcsatornát a tető héjazattal egyező színben
-nyílászárókat, (fehér színben, 3 rétegű üvegezéssel. Színes ablakok felár ellenében rendelhetők)
-1 db bejárati ajtót katalógusból
-1 db teraszajtó (bukó toló vagy emelő toló ajtó felár ellenében)
-e-napló vezetését
Nem tartalmazza:-színes vakolatokat külső homlokzati kőburkolatokat, díszítéseket, 3d elemeket erkély vagy lépcsőkorlátokat-teraszok és külső lépcsők kivitelezésétpergolákat, autóbeállókat terv módosítások díjátvilágító testeket, lámpákat, bútorokat belső festést hideg és melegburkolásokat, szegélyezéseket beltéri ajtókat szanitereket és csaptelepeket szerelvényezéseket és szerelvényeket belső ablakpárkányokat
Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja, nem tekinthető hivatalos ajánlattételnek!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!

Hitel esetén a teljes ügyintézést vállaljuk, de fontos, hogy a kivitelezésnél teljes előfinanszírozást nem vállalunk! Az egyes munkafázisok elkezdésének feltétele, hogy az előző munkafázis pénzügyileg teljesen rendezett legyen!

Figyelem! A banki hitelből történő építkezés jelentősen megnövelheti az átadási határidőt!

A módosítások nélküli tervadaptációk átfutási ideje kb. 4-6 hét. Az egyedi tervezéseké kb. 12-16 hét.

Gyártási idő a típusházak esetén 6-8 hét, egyedi házaknál pedig 10-12 hét.

A teljes kivitelezési idő jelenleg 6-8 hónap.

A látványtervek a Homes4you kizárólagos tulajdona, azok engedély nélküli felhasználása tilos!
Bármilyen kérdése van, kérem hívjon bizalommal.


Elhelyezkedés

Nemesgulács, hegyalja út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6506369


Az általad megtekintett eladó nemesgulácsi (hegyalja út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 742 188 Ft, ami a nemesgulácsi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Homes4youingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6506369. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesgulács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.