star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesgulács

  • 286 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 244 m²

    telek

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó ház Nemesgulács

  • 286 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 244 m² telek

  • Eladó ház Nemesgulács

  • 286m²


Ár:

134 900 000 Ft

Építés éve
2002
Szobák száma
9
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

ELADÁSRA KÍNÁLOK A TANUHEGYEK ÖLELÉSÉBEN, EGYEDÜLÁLLÓ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT NEMESGULÁCSON PÁR PERCRE BALATONTÓL!

KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Befektetők figyelem!
Figyelmükbe ajánlok egy 9 szobás családi házat, melyet a tulajdonosok 2002-ben építettek, gondos, átgondolt tervek alapján.
A nagy tereknek köszönhetően, kényelmes együttélést biztosít lakói számára, és ebből kifolyólag alkalmas kiadásra is.
Az ingatlanról bővebben:
- 1244 nm- es telekterületen található a nettó 286 nm családi ház. A ház alapterülete 148 nm, az emelet 138 nm, és a pince 145 nm.
A földszint elosztása a következő: A tágas előtérből nyílik egy gardrób, és egy zuhanyzós fürdőszoba. Ezt követően a nappaliba érkezünk, ahonnan nyílik egy hálószoba mely rendelkezik saját fürdőszobával, és szintén a nappaliból nyílik egy fedett terasz is. A ház földszintjén továbbhaladva jutunk az étkezőbe, melyből nyílik a konyha, és ezen a szinten kapott helyet még egy hálószoba, és egy dolgozószoba.
A ház szívéből jutunk az emeletre, és a pincébe szintén.
Az emeleten 4 hálószoba, egy tágas nappali, egy gardrób, egy konyha, egy fürdőszoba található, és kialakítható még egy fürdőszoba igény esetén.
A ház alatt a pince 145 nm, elosztása pedig: háztartási helyiség, tároló, nyári konyha, kazánház, présház.
- 7 hálószoba, 2 nappali, 3 fürdőszoba.
- A ház fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik, ezenkívül igény esetén a vegyes tüzelésű kazán is használható.
- Parkolni a dupla garázsban lehetséges.
- A nyílászárók műanyag szerkezetűek 3-as thermo üveggel.
- A tető fedése cserép.
- Igényes otthon , mely sok lehetőséget rejt magában.
- Gondozott kert, gyümölcsfákkal, gyönyörű környezet.

Az ingatlan a tanúhegyek szomszédságában, egyedülálló panorámával rendelkezik. A kellemes környezet, páratlan kikapcsolódásra ad lehetőséget. A családi események kiváló helyszíneként egyaránt használható.

Nemesgulács falusi turizmusra ideális hely. A csendes falu tiszta levegője sok pihenni vágyó embert vonz ide. A falu és környéke kiváló kirándulóhely. A kialakított sétautakon kellemes sétát tehetünk. A falu központjából zöld turistaút vezet a Gulács-hegy csúcsára. A hegyről csodálatos panoráma tárul szemünk elé.
A Balaton-felvidék vulkanikus hegyeinek tagja a Gulács, a Badacsony-Szentgyörgyhegy-Csobánc háromszögben. A többiektől eltérően nincs többé-kevésbé lapos teteje, jellegzetesen csúcsos, különösen észak-déli irányból szemlélve.
A községet átszelik az országos sárga és kék turistautak. A hegyen áthaladva mindegyik érinti a Sér kutat, mely a hegy oldalában található forrás. A turistautak indulása a vasútállomástól először a Bányatelepen lévő Savanyú víz forrást érinti.

A hely adottságai alapjaiban már lehetővé teszik, hogy itt pihenjen, kiránduljun, feltöltődjön az ember, és ebből kifolyólag remek üzleti lehetőség befektető ügyfelek részére, a Balaton közelsége hozzájárul az idelátogatók maradandó kellemes családi élmények megszerzéséhez.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
145m²
Erkély
12.47m²
Nappali
23.2m²
Konyha
6.6m²
Szoba
19m²
Szoba
17.64m²
Szoba
14.8m²
Fürdőszoba
10m²
Gardrób
2.82m²
Szoba
20.5m²
Szoba
17.6m²
Terasz
23.41m²
Konyha
20.44m²
Szoba
14.07m²
Szoba
13.9m²
Fürdőszoba
11m²
Szoba
14.15m²
Nappali
25.64m²
Közlekedő
16.32m²
Gardrób
2.2m²
Fürdőszoba
2.1m²
Terasz
12.76m²
Előszoba
4.3m²

Elhelyezkedés

Nemesgulács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543101


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemesgulácsi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 286 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 244 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 471 678 Ft, ami a nemesgulácsi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543101. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesgulács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.