star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesgulács

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 423 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Nemesgulács

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 423 m² telek

  • Eladó ház Nemesgulács

  • 80m²


Ár:

42 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Nemesgulács csendes egyirányú utcájában, a központtól pár percre ’60-as években épült családi házat ajánlok eladásra.

A 1423 nm telken elhelyezkedő 80 nm alapterületű ingatlan tökéletes választás lehet első otthonnak. Az ingatlanban a nappaliból nyílik 1-1 szoba. A konyha, fürdőszoba kamra a ház keleti oldalán található.

Az ingatlanba minden közmű bevezetve, fűtés gáz cirkó központi fűtéssel, radiátor hóleadókon történik, de cserépkályha és fatüzelésű kandalló is rendelkezésre áll. Az ablakok részben hőszigetelt kétrétegű műanyag nyílászárók, illetve fa ablakok. Villanyvezetékből ipari áram 3x 20 A áll rendelkezésre.
A közműves vízellátást kiegészíti a bővizű ásott kút.

Az udvarban tárolók, műhely, pince és egy autónak megfelelő garázs is rendelkezésre áll. Az ingatlan további előnye, hogy két utcáról is megközelíthető.

A ház jelen állapotában is lakható, de felújítást követően a mai kor igényeire szabható. Falazata kő, statikai állapota jó. A tető palafedéssel borított.
.
A ház mögötti területen a veteményeskert és pár sor szőlő kerítéssel leválasztott. Az udvarból a Badacsony-hegy, Szent György-hegy, Gulács hegytető és Csobánc panorámája tárul elénk.

A településen Falusi CSOK igénybe vehető. Bolt, orvos és buszmegálló kb. 350 m, vasútállomás 650 m.

Ha közel a Balatonhoz, nyugodt, szép környezetben szeretne élni, úgy ideális választás ez a ház, mely kifejezetten jó ár – érték arányú ingatlan.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, úgy várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Pince
1m²
Kamra
4m²
Fürdőszoba
4.2m²
Konyha
7.5m²
Előszoba
10.8m²
Szoba
11m²
Nappali
21m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Nemesgulács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640329


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemesgulácsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 423 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 525 000 Ft, ami a nemesgulácsi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640329. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesgulács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.