star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemeskocs

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 356 m²

    telek

Vételár:

4,9 millió Ft

Eladó ház Nemeskocs

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 356 m² telek

  • Eladó ház Nemeskocs

  • 78m²


Ár:

4 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1951
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Nemeskocs csendes környezetében 2 szobás felújítandó családi ház eladó
Eladó egy igazi gyöngyszem azok számára, akik egy sajátos karakterrel bíró otthonra vágyakoznak. Ez a 78 négyzetméteres lakóingatlan, mely egy tágas, 1356 négyzetméteres telken helyezkedik el, 1951-ben épült vegyes falazattal kínál egyedi lehetőséget. Az ingatlan jó fényviszonyokkal rendelkezik, ám felújításra szorul, hogy új tulajdonosának elképzelései szerint újuljon meg.Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék saját elképzeléseik szerint formálni új otthonukat, élvezve közben a természet közelségét és a nyugalmas környezetet.

Az udvar kiváló helyszínt biztosít nyári estéken a szabadban eltöltött időre vagy akár egy kiskert kialakítására is. A nagy telek mérete lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonos a saját különleges kertjét alakíthassa ki, amely szintén hozzáad az ingatlan értékéhez.
Az otthon melegségét kályhával lehet biztosítani, ami nem csak takarékos megoldás, hanem az otthonosság érzetét is növeli. A nyugalomra vágyóknak különösen vonzó lehet, hogy az ingatlan udvarra néző, így a mindennapok forgatagától távol, békés környezetben élhetnek.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!

Referencia szám: HZ031506-IN


Elhelyezkedés

Nemeskocs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657542


HASONLÓ INGATLANOK


39 000 000 Ft

Nemeskocs

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 98m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657542

Az általad megtekintett eladó nemeskocsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 356 m². További jellemzői: az építés éve 1951, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 4,9 millió Ft, négyzetméter ára 62 821 Ft, ami a nemeskocsi átlaghoz képest 72%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Andrea referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657542. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemeskocs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.