star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesnádudvar

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 882 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó ház Nemesnádudvar

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 882 m² telek

  • Eladó ház Nemesnádudvar

  • 150m²


Ár:

38 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nemesnádudvaron, Bajától kb. 20 km-re, 1882 nm-s telken, 1983-ban épült többgeneráció részére is alkalmas kétszintes 150 nm-s, tégla építésű , ipari árammal rendelkező családi ház eladó. Az alsó szinten található előszoba, 3 szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, külön wc. Az előszobából lehet felmenni az emeletre, itt előtér, 2 szoba mindegyik szobából nyílik erkély konyha, étkező, spájz, tároló és egy zárt terasz lett kialakítva. Az ingatlan fűtése központi fűtés gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról lehetséges, és az előszobában egy nagy cserépkályha ami a földszinti kettő szobában is megtalálható. Az udvaron helyezkedik el egy külön bejáratú 65 nm-s gázkonvektoros fűtésű felújítandó lakrész. Itt előszoba, kettő szoba, konyha, spájz, fürdőszoba lett kialakítva. Az udvaron található pince, fúrt kút, 2 garázs, ólak, terménytároló. A hátsó udvar jó termőfölddel rendelkezik, alkalmas gazdálkodásra. Bajai minimum 60 nm-s kertkapcsolatos lakás vagy sorház beszámítása lehetséges. Nemesnádudvaron található óvoda, boltok, posta, gyógyszertár, német nemzetiségű iskola is. Az ingatlan kiválóan alkalmas többgeneráció részére, és azoknak a családoknak is akik gazdálkodni vagy állattartásra alkalmas ingatlant keresnek. Falusi CSOK és hitel igényelhető. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Nemesnádudvar


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648780


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648780

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nemesnádudvari családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 882 m². További jellemzői: az építés éve 1983. A családi ház ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 256 667 Ft, ami a nemesnádudvari átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648780. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesnádudvar ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.