star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesvámos

  • 168 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 902 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Nemesvámos

  • 168 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 902 m² telek

  • Eladó ház Nemesvámos

  • 168m²


Ár:

105 000 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Nemesvámoson két szintes, ÖNÁLLÓ családi ház, nagy udvarral, MINIMÁLIS rezsivel. -Energetikai besorolása A+, CO2 kibocsátási értéke A+ a 2024 januári energetikai vizsgálat alapján. Vámos tágas, jól megközelíthető, de csendes, kertvárosias utcájában található ez a folyamatosan karbantartott, felújított és kertrendezett ház. Lakószintjei alatti szuterénben lett kialakítva az utcafrontra néző garázs, egyik kazánház, illetve a hátsó udvar felé nyitott szerszámos tároló, valamint több raktár és egy FŰTHETŐ irodai helyiség. A 94 nm alapterületű szuterén kiválóan alkalmas külön bejáratú VÁLLALKOZÁS működtetésére is. A szuterén szint helyiségei 2 bejáraton is megközelíthetők, a lakószintről és az udvarról. -A hátsó udvarban tárolásra kiválóan alkalmas, közel 50 nm-s könnyű szerkezetű melléképület található.A két lakószinten összesen 5 szoba, 2 konyha, 2 kamra, 2 gardrób, 2 fürdőszoba és egy kb. 25 nm-s L alakú FEDETT TERASZ található. -A teljes nettó lakóterület közel 170 nm. Az átgondolt adottságoknak köszönhetően KÜLÖN bejáratú, KÉTGENERÁCIÓS házzá alakítható kevés ráfordítással. -Több gépjármű PARKOLÁSÁRA a GARÁZS és az előtte lévő behajtó, valamint a másik nagykapú mögötti térkövezett beálló is rendelkezésre áll. Ez biztosíthatja 4-5 gépjármű zavartalan elhelyezését. Az épület SZIGETELT, a nyílászárók HŐSZIGETELT műanyag típusok, redőnyökkel, szúnyoghálóval kiegészítve, BRAMAC tetőcseréppel fedve.-Fűtésről a szuterén részben elhelyezett VEGYES tüzelésű kazán gondoskodhat, vagy használható a későbbiekben beüzemelt GÁZKAZÁN is, ami a garázs mögötti kazánházba lett beépítve. Kisegítő fűtésként igénybe vehető a lakószinten telepített 2 db FŰTŐ-HŰTŐ KLÍMA. A garázs mögötti részben helyezték el a BOJLEREKET, amelyek közül az egyik gáz, a másik villanybojler. Tetszés szerint használhatók, de a rezsi minimalizálásához célszerű a villanybojler használata, mivel a stabil cseréptetőre 4,5 KW teljesítményű (18 db) NAPELEM is elhelyezésre került. Ezek működése nagyjából FEDEZI is az éves villamosenergiát. A villanyhálózat felújított és 3 fázisú.-Ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vállalkozásoknak, de ajánlom előrelátó FIATAL pároknak is, hiszen az alacsony rezsi miatt a fenntartási költsége minimális.-Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: HZ042138


Elhelyezkedés

Nemesvámos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623660


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623660

Az általad megtekintett eladó nemesvámosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 902 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a nemesvámosi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623660. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesvámos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.