star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Neszmély

  • 101 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 737 m²

    telek

Vételár:

28,6 millió Ft

Eladó ház Neszmély

  • 101 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 737 m² telek

  • Eladó ház Neszmély

  • 101m²


Ár:

28 600 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Napjainkban dinamikusan fejlődő településen, Neszmélyen kínálom megvételre ezt a belterületi családi házat.Közművek közül egyedül a gáz nincs bevezetve (kazánház ki van építve az ingatlanban), de az utcában van, így bármikor rá lehet csatlakozni.A vizet kerekeskútból szivattyú segítségével viszik az ingatlanba, de bármikor újraköthető a vezetékes víz.A jelenlegi lakótérrel egybeépítve van egy másik lakóépület is, ami lakhatatlan, erősen felújításra szorul, tárolásra használják.Az életvitelszerűen lakott rész 65,8 m2.A melegvizet villanyboyler biztosítja, a fűtést kályhákkal oldották meg.Az ingatlanhoz tartozik egy szerelőaknás garázs is.Neszmély élete igencsak felpezsdült színes programjainak, a Duna menti kerékpáros útvonalnak, a borgasztronómia fellendülésének következtében. A hegyoldalakon évszázadok óta terem a környék történelmi borvidékének is nevet adó neszmélyi szőlő. Borfesztiválok, szüreti mulatságok mellett a térségi és európai együttműködés fórumaként számon tartott Hídverő Napok messze földről csábítják a vendégeket.Iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár megtalálható a településen, buszmegálló pár perc sétára van az ingatlantól.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: HZ073395


Elhelyezkedés

Neszmély


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500421


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6500421

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó neszmélyi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 101 m², míg a hozzá tartozó teleké 737 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 28,6 millió Ft, négyzetméter ára 283 168 Ft, ami a neszmélyi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Neszmély ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.