star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyáregyháza

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 793 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Nyáregyháza

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 793 m² telek

  • Eladó ház Nyáregyháza

  • 82m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1976
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Nyáregyházán ezt a 793 nm.-es körbe kerített saroktelkes összközműves ingatlant, a rajta álló 82 nm.-es alápincézett családi házzal.
Az épület magasalapozással készült, fele alatt pince. Falazata tégla, fafödémes, manzárd tetős kivitelezésű. A tágas családiház statikailag igen masszív.
A belső térben: 3 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, mosókonyha, spejz, előszoba került kialakításra. Az épület két bejáratos, előtte teraszok. A ház elején egy 2 nm.-es erkély is helyet kapott.
A belső burkolatok: parketta, járólap, csempe, festett fal. A külső homlokzat kőporral színezett. A nyílászárók fából készültek, műanyag redőnyösek. A fűtés központi rendszeren történik gázkazánról és vegyeskazánról tetszés szerint.
Az épület alatti pince részen garázs, tároló és kazánház épült.
A ház mellett egy alápincézett 15 nm.-es melléképület áll, itt nyári konyha és spejz található. A helyiség hideg meleg vízzel ellátott, gázkonvektorral fűthető.
Az udvaron fúrt kút segíti az öntözést. Vezetékes víz az udvarban. Gáz, ipari áram, csatorna hálózatra kötve.
Az oldalkertben elkerített gazdasági kisudvar áll, benne gazdasági kiszolgáló helyiségek.
A kert örökzöldekkel, fenyőkkel tarkított. Aki vidéki életre vágyik, itt a kiváló lehetőség. Csendes nyugodt környék kellemes lakókörnyezetben . Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Orvosi rendelő, óvoda, üzletek néhány perc alatt elérhető . Az első vasútállomás 7 perc autóval.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Nyáregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650868


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650868

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyáregházi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 793 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 475 610 Ft, ami a nyáregházi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650868. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyáregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.