star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyársapát

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 8 629 m²

    telek

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó ház Nyársapát

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 8 629 m² telek

  • Eladó ház Nyársapát

  • 48m²


Ár:

29 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Kicsi ház az erdő szélén....Eladó Pest megyében, Nyársapát külterületén egy fantasztikus környezetben, 8629nm-es telken elhelyezkedő, 48nm alapterületű, nagyon szép családi ház, tanya, 62nm terasszal, rengeteg extrával.

A tanya erdővel körülölelve, a műúttól kb 300m távolságra fekszik. Van benne 1 felszerelt amerikai konyhás nappali, 1hálószoba, kicsi gardrób, fürdőszoba, kamra. A nappali nagyon kényelmes, kedvező méretű, a házon körben ablakok vannak, gyönyörű kilátást biztosítva a környező kertre és erdőre. A nappalit egy fatüzelésű kandalló teszi intimmé, hangulatossá. A fürdőszoba zuhanyzós, WC-vel ellátott. A konyha igényesen kialakított, ablakos. A teljes konyhabútor és a ház teljes berendezése a vételár részét képezi. A szennyvízet az átfolyós rendszerű, kb 10m3-es emésztőbe vezetik le. Kettő saját fúrt kút biztosítja a vízellátást. Minden a kényelmet és a célszerűséget szolgálja. A melegvízet Ariston villanybojler biztosítja. A fűtásről hűtő-fűtő kliíma gondoskodik. A ház rezsije 7 e Ft/hó, a kandallóhoz való fát a saját erdő biztosítja.

Az épület régi része vályog, szépen felújított, az újabb rész 30cm-es téglából épült. Új a teljes tető is, ami a mennyezettel együtt hőszigetelt. Mindez kiegészül 3 db, nagyméretű (kb 35+6+21nm) fedett terasszal.

Mi benne az extra?
Mivel a tulajdonosai hollandok minden nagyon szépen és praktikusan van kialakítva. A konyha kiválóan felszerelt, ahogy a fürdőszoba is. 2017-ben volt az épület felújítva, amikor kicserélték a nyílászárókat hőszigetelt fa ablakokra, a villamoshálózatot és a vízhálózatot is. A 3 fedett terasz hihetetlen nyugalmat, békességet és szeretetet áraszt. A vízet 2 db saját fúrt kút biztosítja. A ház kiváló állapotú, szépen rendben tartott, ahogy a terület is páratlan adottságú. Állattartásra, kertészkedésre is alkalmas. A saját erdő és a hatalmas kert gyümölcsfákkal, diófával nagyon sokrétű felhasználást tesz lehetővé. A kerti szerszámok és a fa tárolására 3 részes tároló áll rendelkezésre. Itt a saját erdejében sétálhat!

A tanya könnyen megközelíthető, remek közbiztonságú. Az autópálya 15 perc, Budapest 1 óra 15 perc alatt elérhető.

Ajánlom ezt a csodás tanyát olyan családoknak, akik szeretnének a természet közepén élni, nyugalomban, békességben, távol mindentől és önálló életre vágynak. A tanya rövid határidővel költözhető, birtokba vehető.

A ház és a környezet azonnal rabul ejt, jöjjön el és lássa meg ezt a csodát Ön is! Ha Önnek ez a ház az álma, ne habozzon! Várom megtisztelő hívását!

Small house on the edge of the forest...For sale in Pest county, on the outskirts of Nyársapát, in a fantastic environment, on a plot of 8629 square meters, with a floor area of 48 square meters, a very nice family house, farm, with a terrace of 62 square meters, with lots of extras.

The farm is surrounded by forest and is located about 300m from the road. It has 1 living room with an equipped American kitchen, 1 bedroom, small wardrobe, bathroom, pantry. The living room is very comfortable, of a good size, there are windows all around the house, providing a beautiful view of the surrounding garden and forest. A wood-burning fireplace makes the living room intimate and cozy. The bathroom has a shower and toilet. The kitchen is elegantly designed and has a window. The entire kitchen furniture and the entire equipment of the house are part of the purchase price. The waste water is discharged into the through-flow system, approximately 10m3 digester. Two own drilled wells provide water supply. Everything is for convenience and expediency. Hot water is provided by an Ariston electric boiler. Heating is provided by a cooling-heating climate system. The utilities of the house are HUF 7,000/month, the wood for the fireplace is provided by the own forest.

The old part of the building is adobe, nicely renovated, the newer part is built of 30cm bricks. The entire roof is also new, which is thermally insulated together with the ceiling. All this is complemented by 3 large (approx. 35+6+21 sqm) covered terraces.

What's extra about it?
Since the owners are Dutch, everything is very nicely and practically designed. The kitchen is excellently equipped, as is the bathroom. The building was renovated in 2017, when the doors and windows were replaced with thermally insulated wooden windows, as well as the electricity network and the water network. The 3 covered terraces exude incredible calm, peace and love. Water is provided by 2 self-drilled wells. The house is in excellent condition, well-kept, and the area is unique. It is also suitable for animal husbandry and gardening. The private forest and the huge garden with fruit trees and walnut trees allow for a very versatile use. A 3-part container is available for storing garden tools and wood. Here you can walk in your own forest!

The farm is easily accessible and has excellent public safety. The motorway can be reached in 15 minutes, Budapest in 1 hour and 15 minutes.
The price 75 650 Eu.

I recommend this wonderful farm to families who want to live in the middle of nature, in peace and quiet, away from everything and who want an independent life. The farm can be moved and taken into possession at short notice.

The house and the surroundings immediately captivate you, come and see this wonder for yourself! If this house is your dream, don't hesitate! I await your honorable call!


Elhelyezkedés

Nyársapát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590285


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6590285

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyársapáti tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 629 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes. A tanya ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 614 583 Ft. Az ingatlant Megyesi Éva referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyársapát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.