star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírbogát

  • 114 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

11,6 millió Ft

Eladó ház Nyírbogát

  • 114 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Nyírbogát

  • 114m²


Ár:

11 600 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Szeretne csendes nyugodt környezetben élni, ahol a gyerekek az utcán is játszhatnak?

Ezt az ingatlant most Önnek ajánlom!

Eladóvá vált Nyírbogáthoz közeli 114 m2-es 2 szobás családi ház, amely egy 3464 m2-es teleknek örvend, 11.6 M Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában.

ELRENDEZÉS

Az ingatlan bejárati ajtaját átlépve egy fényben gazdag 15 m2-es nappaliba/előtérbe érkezünk, melyből jobbra fordulva beléphetünk az utcára néző első nagy szobába. Ezen helységből egy dupla ajtó ad lehetőséget a másik szobába való bejutáshoz. A folyosóval szemben a fürdőszobát találjuk, melyből különállóan az illemhelyiség van. Az étkező az hátsó udvari kitekintést biztosítja, melyhez egy kisebb 3 m2-es főzőhely párosul. A kamra helyiség az étkezőből nyílik, melyből a kazánház, továbbá az ingatlanban elhelyezkedő önálló garázs érhető el. A garázsba történő behajtás a családi ház melletti telekről lehetséges. Az ingatlanhoz egy igazán terjedelmes kert csatlakozik, melyhez még egy újabb telek kapcsolódik természetesen ez is a vételárban.

MŰSZAKI ADATOK

- Az ingatlan fűtési lehetősége a vegyestüzelésű kazán és gázkazán
- Tetőszerkezetét tekintve pala borítású és beázásmentes
- A nyílászárók és egyes fali burkolatok cseréje esedékes

ELHELYEZKEDÉS

Az elhelyezkedését figyelembe véve abszolút csendes környezetben található, mivel csak egy oldal részen van szomszédság. Kiváló lehetőség olyan családok számára, akik a kertészeti és állattartási lehetőséget szeretnék gyakorolni.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel és tekintse meg az új otthonát!


Elhelyezkedés

Nyírbogát, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6513193


+36 30

Ingatlannet kód: NET6513193

Az általad megtekintett eladó nyírbogáti (Béke utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 11,6 millió Ft, négyzetméter ára 101 754 Ft, ami a nyírbogáti átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Görög József referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513193. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírbogát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.