star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 040 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 040 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya

  • 190m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
3 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nyíregyháza, Borbánya övezetében minden igényt kielégítő 4 szoba - nappalis - konyha - étkezős, 2 fürdőszobás, 190 nm-es tégla építésű, parkosított mediterrán stílusú családi ház eladó!Úgy gondoltam, hogy nem fogom leírni egy ingatlanra sem, hogy egy "igazi gyöngyszem". De ez a ház tényleg az!Néhány lényegesebb jellemző:- Borbánya családi házas övezetében, csendes murvás utcában található,- 1040 nm-es parkosított, falazott kerítéssel körbe kerített kertben gyönyörű növények, nyári konyha, jakuzzi, állított medence, pihenő sarok, épített grillező, tároló (fúrt kút, öntözőrendszer van).- A családi ház 4 szoba ( 3 hálószoba, 1 dolgozó szoba), nappali - konyha - étkező, kamra, gardrób, mosókonyha, 2 fürdőszoba (egyikben zuhanyzó, másikban épített zuhanyzó és kád), előszoba, közlekedő.- A belső teret a kétoldalú kandalló, fa látszógerendák, fa tartó oszlopok és dekor képek teszik egyedivé.- Extra méretű terasz ( 60 nm), mely részben fedett, részben nyitott, nappali és kert kapcsolatos.- Jelenlegi tulajdonosai 2003-ban saját részre építették, azóta is folyamatosan karbantartják, a burkolatok 2 éve lettek cserélve. Falazata 38-as tégla, minőségi fa nyílászárók, fa zsalugáterrel, mediterrán cseréptetővel.- Fűtése a pincében (30 nm) található gázkazánról, vagy a fatüzelésű kazánról megoldható, padló- és radiátoros fűtéssel, ezenkívül a dupla kandallóval, hűtő-fűtő klímával is lehetséges.- A családi házhoz tartozik még egy kb. 40nm-es garázs és a kertben egy különálló, kb. 20 nm-es garázs, amely tárolóként is használható.A ház és a kert kialakítása tökéletes kisebb-nagyobb családi és baráti összejövetelekre, munka utáni és hétvégi pihenésekre.Várom hívását, mert ezt az ingatlant személyesen kell megnézni!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Borbánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6503475


+36 30

Ingatlannet kód: NET6503475


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, borbányai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 040 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 3 garázs. A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 573 684 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Nyitrai Erika referens a Boczák József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503475. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Borbánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.