star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Felsőpázsit

  • 186 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 900 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Felsőpázsit

  • 186 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 900 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Felsőpázsit

  • 186m²


Ár:

44 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Nyíregyháza városközpontjától kb 4 km-re található ez a 120 m2-es 3 szobás tégla falazatú összkomfortos , felújítás alatt álló családi ház, mely keresi új gazdáját. 

Az ingatlan 1900 m2 alapterületű telken helyezkedik el , és a mostani végleges kialakítására két lépésben került sor. Az első ütemben a családi ház került megépítésre, mely a hagyományos “Kádár kocka” 70 m2 alapterületű típustervre jellemző helyiségeket ( 2 hálószoba, konyha,étkező, fürdőszoba,WC, közlekedő) foglalt magába . A  második ütemben kb 116 m2 területű helységgel bővült,ahol a válaszfalak még alakíthatók(50m2-es külön lakrész,66m2-es garázs). A bővítésnek köszönhetően egy külön bejáratú lakrészben(szoba,fürdő wc-vel,konyha)alakítható ki.A garázs bármilyen tevékenységre alkalmas.

A családi ház összkomfortos , a fűtésről egy gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással , de a vegyes tüzelésű kazánnal is lehet biztosítani a meleget. Az ablakok műanyag szerkezetűek kétrétegű üvegezéssel. 

A kertben található egy 15 m2-es melléképület, szalonnasütő és néhány gyümölcsfa.Az ingatlan kiváló két generációs család együtt éléséhez vagy vállalkozásra is.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Felsőpázsit


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540238


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540238


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, felsőpázsiti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 900 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 241 398 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540238. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Felsőpázsit ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.