star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Hímes

  • 164 m²

    alapterület
  • 540 m²

    telek

Vételár:

122 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Hímes

  • 164 m² alapterület
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Hímes

  • 164m²


Ár:

122 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Hímesben kifinomultan felújított, 164 négyzetméteres családi ház várja azokat, akik a kényelmet és a stílust értékelik. Az ingatlan 4 szoba, nappali, amerikai konyhás elrendezéssel büszkélkedik, biztosítva ezzel mindenki számára a magánszféra és közösség hangulatát.

Az alsó szint tágas nappalival rendelkezik, amelyet a napfény áraszt el, valamint új, gépesített konyhabútorral ellátott modern konyhával. A hálószoba, fürdőszoba, gardrób és kamra is megtalálható ezen a szinten, biztosítva a praktikusságot és kényelmet.

Az emeleten további 3 hálószoba, egy kis nappali és egy fürdőszoba található. A műanyag és fa hőszigetelt nyílászárók, valamint az új vezetékek modernizálják az otthont, és energiatakarékosabbá teszik.

Az ingatlan különlegessége a nappaliból nyíló 30 nm-es fedett terasz, kültéri konyhával, valamint a wellnes részleg külön épületben, ahol fin és infra szauna, valamint zuhanyzó gondoskodik a teljes kikapcsolódásról. A ház alatt pince és garázs került kialakításra, további parkolásra rendelkezésre áll még egy udvari fedett kocsibeálló.

Az 540 nm-es udvar parkosított, így mind a gyerekek, mind a felnőttek számára tökéletes környezetet teremt. Egy otthon, mely minden igényt kielégít, kényelmet kínálva az új tulajdonos számára.

Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a kivételes élménynek, hívjon most, és egyeztessen időpontot a megtekintésre!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Hímes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616774


+36 20

Ingatlannet kód: NET6616774


A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 122 millió Ft, négyzetméter ára 743 902 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Nyir-House hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616774. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Hímes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.