star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Korányi Kertváros

  • 220 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Korányi Kertváros

  • 220 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Korányi Kertváros

  • 220m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A MÖMAX MÖGÖTT CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Nyíregyháza legkedveltebb részén a Korányi kertváros csendes utcájában 400 nm-es telken eladóvá vált, egy 220 nm-es, egyedi stílusban épült családi ikerház! A két ikerháznál a két garázs találkozik egymással úgy, hogy a két garázs külön fallal rendelkezik, és még egy kerítés is elválasztja egymástól.
Földszint:
Nappali szinteltolással, Konyha, Étkező, Kamra, Előtér, WC, Két pados finn szauna (kályha, infrapanel), Hidromasszázs zuhanykabin, közvetlen bejárással a garázsba. A nappali össze nyitható a terasszal és a télikerttel. A télikert az udvarral.
Emelet:
4 Szoba, Nappali, Mosókonyha, Fürdőszoba sarokkáddal. A hálószoba saját zuhanykabinos fürdőszobával rendelkezik. Két szoba egyedileg tervezett bútorokkal bútorozva. A tulajdonosnál elsősorban a kék színek dominálnak, amivel a harmónia és a nyugalom érzetét kelti. A tetőtérben egy dolgozó (kuckó) lett kialakítva. A külön nyíló 4 szoba ideális méretű, míg a tágas fürdőszoba gyerekes család részére igen praktikus lehet. A nagy nyári melegben az egész házban felszerelt hűtő-fűtő klíma növeli a komfort érzetet. A fűtésről a gáz-kazán padlófűtésen és radiátorokon keresztül gondoskodik, de a nappaliban egy cserépkályha vagy kandalló kiépítésére is van lehetőség. Az épület elhelyezkedése K-D-Ny-i fekvésű, körbe napozott, igazán hangulatos, nagyméretű műanyag-nyílászárós ablakokkal ellátott lakótér a ház központja, ahonnan közvetlenül tudunk kijutni a teraszra, télikertbe. A belső kanadai ajtók is kék színben dominálnak. A parkosított, füves kertben díszcserjék, tujafák és egy sziklakerttel körülvett kerti tó teszi még hangulatosabbá a kivilágított pihenésre alkalmas ingatlant. Az öntöző és a csepegtető rendszer megoldott. Az udvar első része térkővel burkolt, több autó parkolására is tökéletes. Elektromos kapu illetve elektromos garázs ajtó.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését illetve eladó ingatlannal rendelkezik, várom szíves jelentkezését!
Ár: 119 M Ft
Reményi Sarolta
Tel: 0670-433-2021


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Korányi Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503720


+36 70

Ingatlannet kód: NET6503720


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, Korányi kertvárosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 540 909 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reményi Sarolta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Korányi Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.