star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 807 m²

    telek

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 807 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Nagyszállás

  • 60m²


Ár:

21 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladásra ajánljuk ezt a természet szívében, Nyíregyháza városközpontjától mindössze 8 km-re található lakóingatlant. Az ingatlan egy 807 m2 területű gondosan körbekerített teleken helyezkedik el, nyugodt, csendes környezetet biztosítva ezzel lakóinak. 

A 60 m2-es belső szintes lakóingatlan teljeskörűen felújított szilikát falazattal , melynek a 10 cm vastag hőszigetelés optimális hőmérsékletet és energiatakarékosságot biztosít. Az ablakok modern hőszigetelt műanyagszerkezetűek,  a fűtést új konvektorok biztosítják, melyeket elektromos fűtőpanelek egészítenek ki. A nappaliban található fatüzelésű kályha pedig lehetőséget ad arra, hogy a tulajdonosok a hangulatos tűzfény mellett melegedhessenek a hidegebb napokon. 

Az ingatlan kiváló biztonságot nyújt a betörések ellen, ezt a kamerarendszer garantálja, amely gondoskodik az ingatlan körüli terület megfigyeléséről. 

Az ingatlan belső elrendezése kiválóan megtervezett, hogy optimális kényelmet és funkcionalitást nyújtson. Az előtér átvezet az amerikai-konyhás nappaliba. Az alsó szint egy egy fürdőszoba-WC-vel egészül ki és innen a lépcső vezet fel a jól szigetelt tetőtérben található szobába. A tetőtéri szoba szükség esetén két különálló szobára is átalakítható. 

A fúrt kút és a szerszámos kamra további kényelmet és praktikusságot nyújtanak az ingatlanhoz, míg a terasz lehetőséget kínál a friss levegőn való pihenésre és kikapcsolódásra. 

Ez alakóingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy csendes, természetközeli környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant és saját szemével győződhessen meg az elbűvölő hangulatról és a részletekről! 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Nagyszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6553657


+36 30

Ingatlannet kód: NET6553657


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, nagyszállási családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 807 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 358 333 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553657. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Nagyszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.