star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Oros

  • 226 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 680 m²

    telek

Vételár:

151 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Oros

  • 226 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 680 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Oros

  • 226m²


Ár:

151 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Nyíregyháza, Oros övezetében minden igényt kielégítő luxus családi ház eladó.
Igyekszem röviden leírni erről az ingatlanról a legfontosabbakat, de amit ez az otthon nyújt, azt személyesen kell látni és megtapasztalni. Nyugodt, csendes utca, a kerítésen belül meg a pihenést és kikapcsolódást megteremtő hangulat és környezet.

Néhány lényegesebb jellemző:
- nappali – konyha – étkező, 3 hálószoba, fürdőszoba (épített zuhanyzóval, káddal, dupla mosdóval), gardróbszoba, mosókonyha, kamra, 2 WC kézmosóval (a lakórész kb. 138nm),
- kétállásos garázs (kb.42nm), elektromos, hőszigetelt, szekcionált Hörmann garázskapuval, beépített tároló szekrényekkel,
- nappali – kertkapcsolatos télikert jellegű fedett terasz,
- a ház alatt részben pince (kb.36nm), ahol a gépészet és egy fitness helység található,
- padló- és radiátor fűtés, Buderus kazán, 13kW-os napelem, 16kW-os hőszivattyús fűtésrendszer, nappaliban egyedi kandalló, vízlágyító rendszer,
- minőségi nyílászárók, aluredőnnyel, beépített rovarhálóval, a belső térben egyedi fa beltéri ajtók,
- Daikin klíma, riasztó rendszer.

A kert egy kb. 680 nm-es parkosított csoda! Medence (6m x 3,5m x 1,5m), automata gépészettel, épített kerti halastó (halakkal), vízeséssel, szűrőrendszerrel. Kültéri szauna, egy 7 személyes jakuzzi, a filagória alatt kerti konyha, kemence és faszenes grillező. Gyönyörű örökzöldek, évelők és egyéb különleges növények és természetesen öntözőrendszer.

Ha szereti a kisebb-nagyobb baráti összejöveteleket, ide mindig szívesen fognak jönni a vendégei. Ha a nyugalomra és tökéletes feltöltődésre vágyik, akkor el sem kell utaznia, mert itt mindene meglehet.
Ma már sajnos ilyen minőségben és szakértelemmel nem sok ház épül, a stílusok is állandóan változnak, de ez a ház sosem megy ki a divatból.

Várom hívását amennyiben úgy gondolja, hogy ez lehet a következő otthona!


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Oros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6530331


+36 30

Ingatlannet kód: NET6530331


Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, orosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 226 m², míg a hozzá tartozó teleké 680 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 151 millió Ft, négyzetméter ára 668 142 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Nyitrai Erika referens a Boczák József irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530331. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Oros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.