star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza

  • 545 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 360 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza

  • 545 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 360 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza

  • 545m²


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2007
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nyíregyházán megvételre kínálunk egy 2007 ben téglából épült, kimagasló minőségben, magas műszaki tartalommal, kifinomult és elegáns, lakótér 300 nm, medence és wellness rész 120 nm, garázs 60 nm, külső terasza 70 nm, 6 szoba + nappali, amerikai konyhával rendelkező családi házat. Az ingatlan egy 1360 nm-es parkosított, pálmafákkal, mediterrán növényzettel parkosított telken helyezkedik el ami igazán passzol a ház egyedi tervezéséhez. Az ingatlant 6 hálószoba, 4 fürdőszoba, 4 gardrób szoba, szauna, jakuzzi, fedett medence jellemzik. három réteg üvegezésű műanyag nyílászárókkal, beltéri ajtói valamint a konyha és az előszoba falvédői egyedi gyártású tölgyfából készültek. Fűtése egyedi gáz, padlófűtés és faelgázosító kazán. Konyháját új beépített konyhabútor, a földszinti nappali valamint a felső szinti nappali világítását spotlámpák, szinteket összekötő lépcsőzetét szintén tölgyfa jellemzi. Az optimális tájolású amerikai konyhás nappali a ház központi tere, ami déli oldaláról a tágas teraszhoz és a wellnesstérhez is kapcsolódik. A relaxációs részben érzékelhető a ház által nyújtott luxus életérzés, medencéje fedett és fűtött, 6 személyes szauna és jakuzzi is rendelkezésre áll a testedzést segítő eszközök mellett. A szobák burkolata laminált lap, más helyiségei járólapokkal burkoltak. Az ingatlant továbbá egy fedett 40 nm-es, az emeleten egy 20 nm nagyságú terasz, valamint egy 60 nm-es fűtött garázs is jellemzik. Kérem keressenek bizalommal. 
 Az ingatlan azonosítója: 94419Érdeklődni: +36702560693


Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624413


Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624413

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nyíregházi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 545 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 360 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 365 138 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabolcsi Zoltán referens a Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624413. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.