star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírgyulaj

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 862 m²

    telek

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó ház Nyírgyulaj

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 862 m² telek

  • Eladó ház Nyírgyulaj

  • 75m²


Ár:

7 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Nyírgyulaj csendes utcájában mégis közel a központhoz eladásra kínálok egy vályog falazatú házat, mely 3 szobából, egy konyhából, fürdőszobából és spájzból áll. Az előszobába lépve szembe van a spájz balra egy szoba,amiből egy másik szoba nyílik. Az előszobából jobbra egy szoba található, mely régen konyha ként funkcionált,innen nyílik a fürdőszoba és abból a hátsó konyha. A konyhából hátra még egy helység található, mely jelenleg tároló, de bármi lehet belőle. A telek méreteinek köszönhetően gazdálkodásra alkalmas, állattartásra is van lehetőség a sok melléképületnek köszönhetően. Ezen a kis utcán 5 perc sétára van buszmegálló, 500 méterre bolt. Az iskola, óvoda kb. 800 méterre van, így a kisgyerekesek számára is ideális. A központ közelségének köszönhetően a hivatal, orvosi rendelő is pár perc sétára van. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Nyírgyulaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640936


HASONLÓ INGATLANOK


11 900 000 Ft

Nyírgyulaj, Rákóczi utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 90m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640936

Az általad megtekintett eladó nyírgyulaji családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 862 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 105 333 Ft, ami a nyírgyulaji átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Demeter Ildikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírgyulaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.