star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyírlugos

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 251 m²

    telek

Vételár:

21,49 millió Ft

Eladó ház Nyírlugos

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 251 m² telek

  • Eladó ház Nyírlugos

  • 70m²


Ár:

21 490 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálom Nyírlugos központi részén elhelyezkedő, 2 szobás családi házat, 21.490.000 Ft-ért csak a Fundamenta Ingatlan kínálatában!

Az ingatlan 2251 m2-es telekterületen, 1973-ben épült, vegyes falazattal (tégla és szilikát). 2022-től az épület folyamatos felújításon esett át. A nyílászárók műanyagra lettek kicserélve. A belső terek friss festést, laminált padlózást és csempézést kaptak. A konyhát egyben ebédlővé és nappali helyiséggé alakították át. A fürdőszoba teljes körűen fel lett újítva. Az épület minden helyiségében lapradiátorok kerültek beszerelésre. A ház fűtését az épület hátsó részén található kazánházban, vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Az épület hasznos alapterületében spájz található, valamint a ház alatt teljes alapterületének felében (nappali-konyha-fürdőszoba-kazánház alatt) pince helyezkedik el. Hatalmas udvara gazdálkodásra is alkalmas lehet. Pár perc sétára található buszmegálló, általános iskola valamint posta, boltok.

Keressen bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés és szeretné az ingatlant megtekinteni!


Elhelyezkedés

Nyírlugos, Debreceni út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629270


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629270

Az általad megtekintett eladó nyírlugosi (Debreceni út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 251 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 21,49 millió Ft, négyzetméter ára 307 000 Ft. Az ingatlant Palicskó Anett referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyírlugos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.