star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyúl

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 938 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Nyúl

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 938 m² telek

  • Eladó ház Nyúl

  • 50m²


Ár:

38 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Panorámás ingatlan Nyúl "Rózsadombján" eladó!

Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!

Győrtől pár percre, Nyúl domboldalán lévő, jól megközelíthető zsákutcában kínálom eladásra ezt a 938 m2-es örök panorámás, belterületi építési telken lévő, 50 m2-es, 2 szintes, alápincézett családi házat. Az épület alsó, félszuterén szintjén található a hangulatos borozó rész és a mögötte helyet kapott borospince és a zöldség-gyümölcs tároló. A földszinten található a teljesen felszerelt, terasz kapcsolatos (15 m2), egyedi beépített bútorzattal rendelkező étkezős konyha és nappali, a fürdő és a wc. Az emeleten a 2 panorámás erkéllyel rendelkező hálószoba található. A földszinti terasz könnyedén beépíthető, így igény esetén egy nappali, vagy egy jól használható télikert is kialakítható. A szépen karbantartott parkosított telken a ház mellett egy különálló, téglából épült aknás garázs is helyet kapott, melyből akár egy különálló vendégház is könnyedén kialakítható.
Közművek közül a víz és a villany bevezetve, valamint az ingatlan egy vízmű-társulathoz is csatlakozva van, így a locsoláshoz, öntözéshez használt vizet rendkívül kedvező áron kapja.
Az ingatlan kéménnyel rendelkezik, ezért egy kályha beépítésével akár állandó lakhatásra is alkalmas lehet.
Az ingatlan egy 30%-os beépíthetőséggel bíró "falusias lakó" besorolású telken helyezkedik el, így igény esetén még bővíthető, átépíthető.

Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!
A Tradíció Ingatlan iroda az alábbi szolgáltatásokkal áll az ügyfelek részére:
Lakossági és ipari ingatlanok értékesítése és bérbeadása.
Díjmentes pénzügyi tanácsadás, hitelügyintézés. (lakáshitelek, állami támogatások (CSOK, ÁFA) Babaváró hitel, személyi kölcsön, Lakástakarék)
Jogi háttérrel, adásvételi szerződések készítése kedvező feltételekkel.
Energetikai tanúsítvány készítéssel.
Ingatlan értékbecsléssel.
Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás


Elhelyezkedés

Nyúl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625643


+36 20

Ingatlannet kód: NET6625643

Az általad megtekintett eladó nyúli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 938 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 778 000 Ft, ami a nyúli átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyúl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.