star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Öcs

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 252 m²

    telek

Vételár:

14,8 millió Ft

Eladó ház Öcs

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 252 m² telek

  • Eladó ház Öcs

  • 66m²


Ár:

14 800 000 Ft

Építés éve
1920
Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Az egyébként is csendes, békés falucska szélén fekvő 252 nm-es telek egy első lépés lehet a nyugodt élet felé, ahol egy tágas, világos belső terekkel rendelkező, masszív falazatú 66 nm-es otthon várja új tulajdonosát. A házhoz kis kert és tároló helyiségek is tartoznak. Részben alápincézett.
Tagolása: 2 különnyíló szoba, tágas konyha, előtér-étkező és fürdőszoba. Minden helyiség nagy ablakos, D-K-i tájolású, szépen benapozott.
Víz, villany, csatorna bekötve, gáz nincsen a faluban. 2 kémény van a házon, hagyományos és elektromos fűtésre is alkalmas.
Igény esetén vásárolható még hozzá egy hasonló méretű telek.
Az épület száraz, a 60 cm-es kőfalak stabilak, a tetőszerkezet jó.
A belső terek (burkolat, födém, műszaki állapot) és a homlokzat felújítást igényelnek.

Öcs a Kab-hegy délnyugati lábánál, az ajka–nagyvázsony–veszprémi műút mellett fekvő 250 fős kis község.
A faluban sétálva sok helyen még földbe süllyesztett, kőből és sárból épült nádfedeles házakat találunk, három magaslatán három felekezet templomának tornyai magasodnak. Az Öcsi Nagy-tó és szép gyertyános-tölgyes erdővel borított környéke kellemes kirándulóhely, több ritka faj élőhelye.
A környéken a jelzett turistautakon számos kisebb-nagyobb gyalogtúrát tehetünk, de kerékpárral vagy lóháton is bebarangolhatjuk a vidéket. Öcs is tagja a Művészetek Völgye településeinek, így a rendezvénysorozat idején számos különleges kulturális programon vehetünk részt.
Ajkától 14 kilométerre délre található. A Balaton 22 km, legközelebbi települések Zánka és Balatonakali.

Öcs a Dörögdi-medencéhez tartozik, ami Nagyvázsonytól nyugatra helyezkedik el. A vázsonyi Séd, melynek neve később Egervízre vált, majd valahol eléri a Balatont, kanyarog itt a völgyben, míg a műúton Pulára, a medence kapujába nem érünk. A medence öt kis falu, Taliándörögd, Kapolcs, Vigántpetend, Öcs és Pula által lakott, természetes ökológiai és szociális egység.

A szociális élet pezsgő, és bármilyen nagyobb település könnyen elérhető.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
9m²
Fürdőszoba
10m²
Konyha
12m²
Szoba
12m²
Szoba
24.5m²

Elhelyezkedés

Öcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630166


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630166

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Öcsi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 252 m². További jellemzői: az építés éve 1920. A családi ház ára 14,8 millió Ft, négyzetméter ára 224 242 Ft. Az ingatlant Hardi Roland referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Öcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.