star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ófalu

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 3 010 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ház Ófalu

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 3 010 m² telek

  • Eladó ház Ófalu

  • 176m²


Ár:

150 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Ófaluban egy gerenda ház, medencével, és 3000 m2 területtel!

Tökéletes szerkezeti és esztétikai állapotú, három szintes, külön lakrésszel rendelkező családi otthonra talált, mely 2001-ben az akkori kor építészeti megoldásainak magas színvonalán készült el. Ennek megfelelően porotherm 38-as falazat, külső hőszigetelés, műanyag nyílászárók, Bramac tetőfedés, Porotherm födémszerkezet, tágas terek, galéria, és napfényes fekvés jellemzi ezt az épületet, sok-sok ablakkal. A fűtést gáz cirkó biztosítja, de megtalálható a központi helyen épített kémény is mely alkalmas egy kandalló kialakításához. Az utcai szinten hatalmas amerikai konyha nappalit találunk a garázzsal és mosdóval együtt, s innen kényelmes lépcsőn vezet az emeleti 3 szoba fürdő, gardrób, olvasósarok együtteséhez. A ház alsó részében külön bejáratú egy szoba-amerikai nappali-konyha fürdőszoba lakrészt találunk, ami akár albérletnek, akár fiataloknak,

A házhoz külön külső fedett dupla autóbeálló, s pihenő terasz tartozik, a bejáratot pedig egy mesterséges kis tavacska teszi hangulatossá.

Az ingatlan hátsó, közel 3000 nm-es területén egy 2013-ben épült erdélyi gerendaház található, mely téliesített, hőszigetelt, s kandalló fűtéssel rendelkezik. Ez a hangulatos otthon jelenleg előszobával, amerikai konyha-nappali háló központi lakrésszel és fürdőszobával várja a lakóit, így állandó lakhatást biztosít fiatal pároknak, idősebbeknek egyaránt. Mivel a tetőtér beépíthető, könnyen gyermekes családok teljes értékű házaként is funkcionálhat. Az úszó medence, a külső terasz és a filagória a nyári pihenés színtere, s a hatalmas terület állattartásra, gazdálkodásra is alkalmas. Külön érték, külön bejárattal rendelkezik, így a főépülettől függetlenül is megközelíthető.

Összességében a leendő tulajdonos két teljes értékű családi otthonra talált, akár együtt, akár külön is komoly értéket képvisel.

Ha felkeltette érdeklődését ez a ritka, nem mindennapos lehetőség, nézzük meg közösen!

150000000 Ft
Ha kérdése van hívjon, ha érdekli jöjjön és megmutatom!

Referencia szám: HZ048092-IN


Elhelyezkedés

Ófalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578010


+36 20

Ingatlannet kód: NET6578010

Az általad megtekintett eladó Ófalui családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 010 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 852 273 Ft, ami az Ófalui átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Csaba referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578010. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ófalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.