star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olaszliszka

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 866 m²

    telek

Vételár:

21,99 millió Ft

Eladó ház Olaszliszka

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 866 m² telek

  • Eladó ház Olaszliszka

  • 100m²


Ár:

21 990 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

OLASZLISZKA FŐ UTCÁJÁN 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Olaszliszka településen kínálok eladásra egy 3 szobás családi házat.
Az ingatlan téglából épült és cseréppel fedett, 1866 nm saroktelken található.
Nyílászárói régi gerébtokos fa nyílászárók, melyeken redőny található, festésre szorulnak, viszont hibátlanul működnek.
Fűtését tekintve gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, radiátorokon keresztül, ház központi fűtéssel. Ezek mellett kémények is rendelkezésre állnak egyéb fűtés kialakítására.
Az ingatlan úszatott beton alapra épült , a földszinttől közel egy méter magasan kiemelt ház, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, nappali és /vagy előtér áll rendelkezésre.
Fantasztikus hogy a teljes ingatlan alatt szutrén kialakítású, rengeteg helyiséggel amely különálló lakás, vagy üzlethelyiség is lehet. Csak a képzelet szab határt annak a sok lehetőségnek amelyet az ingaltan magában hordoz.
Ezen a szintén kaptott helyet a garázs, amely szerelőaknával és terészetes fénnyel is rendelkezik. Nagyon jó az elosztása mindkét szintnek.
2 nagyobb melléképülettel kialakított amely szinte a teljes udvaron körül fut, melynek funkcionális használata a leendő tulajdonosra van bízva.Ezeknek a mellék épületek tetejé
Az ingatlan mellett egy kis utca található, melynek végén a Bodrog folyót pillanthatjuk meg.


Elhelyezkedés

Olaszliszka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613914


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613914

Az általad megtekintett eladó olaszliszkai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 866 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 21,99 millió Ft, négyzetméter ára 219 900 Ft, ami az olaszliszkai átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613914. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olaszliszka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.